Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51511
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Polsat puszcza 10 sezon, tvn puścił tylko 8. 9 został pominięty. Więc może ktoś mi streści 9. Będę bardzo wdzięczny ;)

ocenił(a) serial na 10
arek15

Wiem tylko, że na początku Romano traci rękę, śmigło od śmigłowca mu ją masakruje. W 10 sezonie ciąg dalsza przygód ze śmigłowcem :P. Kovac i Carter decydują się na wyjazd, na misje do Afryki i jakies jeszcze inne o których nic nie wiem :P

ocenił(a) serial na 9
qaziula

a moze ktos troszke wiecej napisze?;) czy to moze glowne tematy przez 22 odcinki?;P bo tez jakos nie mialam okazji obejrzec 9 sezonu;)

arek15

No właśnie:( Nie rozumiem dlaczego ciągle nie puścili 9:(

użytkownik usunięty
The_Battle_of_LA

już to tłumaczono w innych tematach: prawo do 9 serii ma TVN, który działa wg zasady: na złość mamie odmrożę sobie uszy. Czyli nie puszczę 9 serii, bo wtedy w Polsacie będzie mniejsze zainteresowanie sezonem 10-tym. A tu gucio. Zainteresowanie jest i będzie, ludzie się wkurzą, kupią 9 sezon na DVD i nie będzie zainteresowania TVNowską emisją. Polsat zagrał fantastycznie, że nie czekał aż TVN wyemituję 9 sezon. Jak nie lubię tego programu, tak za to ma u mnie plusa.

ocenił(a) serial na 10
arek15

no właśnie! tu się polska telewizja popisała niesamowicie :/ jak teraz oglądac 10 sezon? przez serie może się przecież wszystko obrócic o 180 stopni, nie wspominając już o tym że i 8 seria pokazywana była już ładnych parę lat temu i samo to utrudniac będzie oglądanie tej "nowej" serii :(

Katherinegol

Co wiem o 9 serii: Romano traci rękę, przyszywają mu ją i jest nadzieja, że jeszcze kiedyś będzie mógł operować, ale pod koniec serii okazuje się, że jednak nie i mu ją amputują.
Kovac uzależnia się od seksu (!) i ma z tego powodu duże kłopoty.
Carter oświadcza się Abby, ale ona nie przyjmuje oświadczyn. Również Kovac mówi jej, że wciąz ją kocha.
Abby ma równiez kłopoty z bratem, który odwiedza ją w szpitalu, a potem znika w tajemniczych okolicznościach i okazuje się, że jest chory psychicznie podobnie jak matka Abby.
Pod koniec sezonu Carter i Luka wyjeżdzaja do Konga, ciąg dalszy jest teraz w 10 sezonie.
Więcej nie wiem, ale chciałam jeszcze powiedzieć, że to jakiś absurd, żeby omijać całą serię, której nie oglądałam, a w której jak widac wiele się działo.
Dziękuję.

La_Reine_Margot

pisałam to w innym temacie ale też się zgadzam z tym ze nasza telewizja robi sobie jaja :D robią jakieś denne programy z Kaśką Cichopek a nie dadzą porządnego serialu :| pewnie na chirurgów też będziemy musieli poczekać ze 3 jak nie 4 lata :/ jak macie jeszcze jakieś inne informacje co do 9 serii to piszcie bo jakoś nie idzie mi oglądanie 10 serii jak nie wiem o co chodzi :P