PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51384
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

W pierwszym odcinku 12. serii jeszcze była, chociaż przyznam, że nie oglądałem uważnie. W drugim nie ma jej nawet w napisach początkowych. Może to ktoś wyjaśnić?

ocenił(a) serial na 10
pointless

dzisiaj był pierwszy odcinek 12 sezonu i już jej nie będzie. z tego co czytałam odeszła do pracy do innego szpitala). Weaver w którymś odcinku ma poinformować o tym personel

ocenił(a) serial na 8
wolvi24

Weaver wyjaśni to w odcinku " Weak Up", ona przyjaeła posadę w innym szpitalu. Jako gość pojawia się w ostatnim odcinku serialu 'And In The End...', kiedy to przyjeżdża na otwarcie centrum zdrowia, które z otworzył John Carter.

A5000

szkoda .. im dalej tym mniej tych 'starych' aktorów. Według mnie brakuje Marka Greena, Cartera, Bentona i teraz Susan..
szkoda.
Pozdrawiam.

Ola_ny

Tym samym nie ma już nikogo z oryginalnej obsady. Producenci postanowili zrobić serial dla nastolatków o dwudziestolatkach udających lekarzy.

pointless

niestety... Chyba trzeba obejrzeć jeszcze raz pierwsze sezony :) Żeby se przypomnieć jak to fajnie było :)

ocenił(a) serial na 10
Ola_ny

a Weaver????? ona przecież jest w serialu od początku??? i nie przesadzajcie nikt przecież nie udaje tam dwudziestolatków (sam Carter przepracował w ER 11 lat a z wyglądu niewiele się zmienił):-P i ja uważam że serial jest tak samo ciekawy jak przedtem

ocenił(a) serial na 9
wolvi24

Kerry jest dopiero od 2 sezonu, więc w sumie nie jest od samego początku ;)

Lilia

Poza tym Kerry pojawia się rzadko.

użytkownik usunięty
pointless

i jej postać nie jest już tak charyzmatyczna jak kiedyś.

Niestety w poprzednich sezonach, zwłaszcza tych początkowych udało się twórcom zachować jakąś równowagę między lekarzami, pielęgniarkami, stażystami i praktykantami. Teraz na pierwszym planie są stażyści i praktykanci. Jednak 12 seria trochę bardziej mi podchodzi, niż 11. 11 była naprawdę kiepska.