Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51511
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Wie ktoś coś na temat dlaczego do dzisiaj nie zaczęli emisji ER 10 sezonu
bo ja już nie mogę się doczekać dlatego że nigdy ani 9 ani 10 sezonu nie było w Polsce emitowanego, może jak byś my napisali petycje to by sobie o ER czyli Ostry dyżurze przypomnieli co ? Macie jakieś pomysły przecież jesteśmy fanami ER musimy próbować coś zrobić w tym kierunku.Z tego co wiem miodowe lata mają 148 odcinku pisze o tym bo po nich podobno miał być 9 września ostry dyżur. jak na razie emitują 102 odcinek miodowych lat. ale chodzi mi o to żeby nie zrobili z nas naiwnych fanów i nie dali innego serialu bo już jacyś fani proszą o 3 emisję w ciągu 2 lat by była serialu z Argentyny a nasza 10 seria ER nigdy w Polsce nie była emitowana.

użytkownik usunięty
NATIOREIRO

Zapomnij. Prędzej mi kaktus na ręku wyrośnie jak zobaczymy dalsze sezony ER w TV. Za chwilę skończy emisję TVN7. Potem będzie pół roku, rok przerwy i znowu od I sezonu. I tak już na okrągło od ładnych paru lat. Petycja??? Petycja to jest wtedy jak stawką jest latynoski serial, nie wydany na DVD. Tutaj w grę wchodzą duże pieniądze ze sprzedaży płyt. Nie widziałeś w TV? Kup wydanie DVD.

No i wyglada na to ze czarny scenariusz jest mozliwy, gdyz dostałem odpowiedź od tvn z "działu kontaktu z widzami" i napisali, że nic im na te chwilę nie wiadomo o losach 9 serii "ER" (bo o emisję tego sezonu zapytałem). chyba faktycznie lepiej sie w dvd zaopatrzyc, ale podobo jakos pudelko nie bardzo tego wydania, ktoś moze coś wiecej powiedzieć?

ocenił(a) serial na 10
jakuza22

No, z pewnością będzie tak, ze znów zaczną powtarzać od 1 sezonu. A co do kupowiania DVD... ja poczekam jak ceny opadną ;P

qaziula

Właśnie dostalem maila z polsatu od działu kontaktu z widzami i oto co mi odpisali na pytanie kiedy możemy spodziewać sie emisji nowych serii "ER" (od 9 wzwyż) :
"Z pewnością wyemitujemy 10 sezon "Ostrego dyżuru" natomiast na dzień dzisiejszy nie została ustalona jeszcze konkretna data jego emisji (z pewnościa nie wyemitujemy go w tym roku).
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe."

Pozostaje pytanie co z sezonem 9, do którego prawa ma TVN, ale w mailu ta stacja z kolei stwierdziła, że nic im nie wiadomo na chwilę obencną o losach 9-tki. Ja zaliczam się do tych osob które tej serii "ostrego" jeszcze nie widziały, wiec wypadałoby gdzieś ja pokazać dla szerokiej widowni przed emisja 10-tki w Polsacie.