Wie ktoś coś na temat dlaczego do dzisiaj nie zaczęli emisji ER 10 sezonu
bo ja już nie mogę się doczekać dlatego że nigdy ani 9 ani 10 sezonu nie było w Polsce emitowanego, może jak byś my napisali petycje to by sobie o ER czyli Ostry dyżurze przypomnieli co ? Macie jakieś pomysły przecież jesteśmy fanami ER musimy próbować coś zrobić w tym kierunku.Z tego co wiem miodowe lata mają 148 odcinku pisze o tym bo po nich podobno miał być 9 września ostry dyżur. jak na razie emitują 102 odcinek miodowych lat. ale chodzi mi o to żeby nie zrobili z nas naiwnych fanów i nie dali innego serialu bo już jacyś fani proszą o 3 emisję w ciągu 2 lat by była serialu z Argentyny a nasza 10 seria ER nigdy w Polsce nie była emitowana.
Zapomnij. Prędzej mi kaktus na ręku wyrośnie jak zobaczymy dalsze sezony ER w TV. Za chwilę skończy emisję TVN7. Potem będzie pół roku, rok przerwy i znowu od I sezonu. I tak już na okrągło od ładnych paru lat. Petycja??? Petycja to jest wtedy jak stawką jest latynoski serial, nie wydany na DVD. Tutaj w grę wchodzą duże pieniądze ze sprzedaży płyt. Nie widziałeś w TV? Kup wydanie DVD.
No i wyglada na to ze czarny scenariusz jest mozliwy, gdyz dostałem odpowiedź od tvn z "działu kontaktu z widzami" i napisali, że nic im na te chwilę nie wiadomo o losach 9 serii "ER" (bo o emisję tego sezonu zapytałem). chyba faktycznie lepiej sie w dvd zaopatrzyc, ale podobo jakos pudelko nie bardzo tego wydania, ktoś moze coś wiecej powiedzieć?
No, z pewnością będzie tak, ze znów zaczną powtarzać od 1 sezonu. A co do kupowiania DVD... ja poczekam jak ceny opadną ;P
Właśnie dostalem maila z polsatu od działu kontaktu z widzami i oto co mi odpisali na pytanie kiedy możemy spodziewać sie emisji nowych serii "ER" (od 9 wzwyż) :
"Z pewnością wyemitujemy 10 sezon "Ostrego dyżuru" natomiast na dzień dzisiejszy nie została ustalona jeszcze konkretna data jego emisji (z pewnościa nie wyemitujemy go w tym roku).
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe."
Pozostaje pytanie co z sezonem 9, do którego prawa ma TVN, ale w mailu ta stacja z kolei stwierdziła, że nic im nie wiadomo na chwilę obencną o losach 9-tki. Ja zaliczam się do tych osob które tej serii "ostrego" jeszcze nie widziały, wiec wypadałoby gdzieś ja pokazać dla szerokiej widowni przed emisja 10-tki w Polsacie.