Myśle, że to trochę nieprawsopodobne, ale cóż wszystko jest możliwe. A wy? Co o tym sądzicie?
Ja też nie bardzo to kapuję, ale w końcu całowała się z tą swoją przyjaciółką. Nie wiem czy jeden pocałunek może śwaidczyć o byciu lub nie byciu lesbijką??!!
Tak, jest. Za chyba 3 odcinki wroci do tej pani psychiatry, a pozniej znajdzie sobie nowa partnerke :P
dalsze odcinki pokażą wszystko:)
zresztą przecież od czegoś musi się zacząć odkrywanie swej seksualności...?
nawiasem mówiąc wg mnie Kim Legaspi to jedna z najlepszych obecnych postaci ER:)
no jasne ze bedzie lesbijka...
troche trudno mi jest w to uwierzyc ale jak pamietam to bedzie chodziła nawet do klubów dla homoseksualistów...
Po dziejszym odcinku mam już pewność. Ale skąd taka nagła zmiana? Wcześniej przecież spotykała się z facetami... ???
z tego co ja pamiętam nie była dość śmiała w kontaktach z facetami... a nawet jeśli się umawiała, nie znaczy to, że nie może być les... skoro nie wiedziała o swojej orientacji, to dlaczego nie miała umawiać się z facetami jak 90% populacji kobiecej?
dla mnie to też zaskoczenie, ale pamiętajcie, że Weaver jeśli chodzi o uczucia zawsze była skryta...
i podoba mi się jak się wątek rozwija... widać, że sytuacja na razie przerasta Kerry, że ciągnie ją do Kim, ale wciąz się boi... no i Kim - świetna w tej roli :)
Ja nie chce żeby była lesbą!!! Taka fajna była a (nikogo nie obrażając) nie toleruję homo i duzo w moich oczach straciła....
Oj co za beznadziejny pokaz rasizmu!Taka fajna była???A co jest lesbą to jest juz glupia.Żalosne podejscie.
Uwielbiam Kerry Weaver i wcale nie przeszkadza mi to,że jest lesbijką.
Jak dla mnie to postać Kerry dzięki temu ,że jest homoseksualistką jest jeszcze bardziej ciekawa.
Zobaczymy jak teraz pójdzie jej z tą strazaczka:)
Moze jej w koncu cos wyjdzie:)
mi też nie przeszkadza że Weaver jest lesbijką, lubię ją , chociaż podpadła mi jak wywaliła biednego Malluciego :(
Nawiasem mówiąc o ile nie przeszkadzają mi w filmach czy serialch całujące się kobiety o tyle czuje pewien "dyskomfort" jak całują sie dwaj mężczyźni, np. Jack z Jeziora Marzeń. W sumie to bez różnicy, a jednak
deedee
a mnie tam ta kobieta denerwuje nie lubie jej chociaż w wczorajszym odcinku zachowała się dobrze gdy ratowała córkę Greena i ten tekst do niego "będę się za nią modlić". mimo tego że okazała trochę człowieczeństwa to i tak ją nie lubię
NO, WEAVER JEST LESBĄ. TAKI SCENARIUSZ. ALE JAK WYGLĄDAŁ JEJ POCAŁUNEK Z LOPEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! NA OCZACH WSZYSTKICH!!!!!!!!!1
pocałunek był słodki... widać, że obydwum zależy... i świetna była mina Chen, zwróciliście uwagę? ;)
no gniła na maksa!!
i chyba beda sie naprawde kochac jesli zdecyduja sie na dziecko...
Może miłośc Weaver troche pomoże i nie bedzie taka wredna =D
postawa Romano (to z Greenem) mnie zdziwiła, heh pierwszy raz widziałam jak naprawdę komuś współczuje ;)