Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51511
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Myśle, że to trochę nieprawsopodobne, ale cóż wszystko jest możliwe. A wy? Co o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 8
Campbells

Ja też nie bardzo to kapuję, ale w końcu całowała się z tą swoją przyjaciółką. Nie wiem czy jeden pocałunek może śwaidczyć o byciu lub nie byciu lesbijką??!!

ocenił(a) serial na 10
indiana_jones

Tak, jest. Za chyba 3 odcinki wroci do tej pani psychiatry, a pozniej znajdzie sobie nowa partnerke :P

ocenił(a) serial na 9
elane

Nie wróci do Kim, będzie z Sandy. I to dłuuuugo będą razem :]

Campbells

dalsze odcinki pokażą wszystko:)
zresztą przecież od czegoś musi się zacząć odkrywanie swej seksualności...?

nawiasem mówiąc wg mnie Kim Legaspi to jedna z najlepszych obecnych postaci ER:)

ocenił(a) serial na 10
Campbells

no jasne ze bedzie lesbijka...
troche trudno mi jest w to uwierzyc ale jak pamietam to bedzie chodziła nawet do klubów dla homoseksualistów...

ocenił(a) serial na 7
Campbells

Po dziejszym odcinku mam już pewność. Ale skąd taka nagła zmiana? Wcześniej przecież spotykała się z facetami... ???

Campbells

z tego co ja pamiętam nie była dość śmiała w kontaktach z facetami... a nawet jeśli się umawiała, nie znaczy to, że nie może być les... skoro nie wiedziała o swojej orientacji, to dlaczego nie miała umawiać się z facetami jak 90% populacji kobiecej?
dla mnie to też zaskoczenie, ale pamiętajcie, że Weaver jeśli chodzi o uczucia zawsze była skryta...
i podoba mi się jak się wątek rozwija... widać, że sytuacja na razie przerasta Kerry, że ciągnie ją do Kim, ale wciąz się boi... no i Kim - świetna w tej roli :)

Campbells

Ja nie chce żeby była lesbą!!! Taka fajna była a (nikogo nie obrażając) nie toleruję homo i duzo w moich oczach straciła....

Greeba

Oj co za beznadziejny pokaz rasizmu!Taka fajna była???A co jest lesbą to jest juz glupia.Żalosne podejscie.

ocenił(a) serial na 10
Marisa

Uwielbiam Kerry Weaver i wcale nie przeszkadza mi to,że jest lesbijką.
Jak dla mnie to postać Kerry dzięki temu ,że jest homoseksualistką jest jeszcze bardziej ciekawa.

mroofkaa

homofobia sie klania venya.ja skolei takich nie toleruje osob

Campbells

Kerry Weaver - tak
homofobia - nie!
ludzie - trochę tolerancji!!!

ocenił(a) serial na 7
Vivien_3

Zobaczymy jak teraz pójdzie jej z tą strazaczka:)
Moze jej w koncu cos wyjdzie:)

użytkownik usunięty
Campbells

mi też nie przeszkadza że Weaver jest lesbijką, lubię ją , chociaż podpadła mi jak wywaliła biednego Malluciego :(
Nawiasem mówiąc o ile nie przeszkadzają mi w filmach czy serialch całujące się kobiety o tyle czuje pewien "dyskomfort" jak całują sie dwaj mężczyźni, np. Jack z Jeziora Marzeń. W sumie to bez różnicy, a jednak
deedee

użytkownik usunięty

a mnie tam ta kobieta denerwuje nie lubie jej chociaż w wczorajszym odcinku zachowała się dobrze gdy ratowała córkę Greena i ten tekst do niego "będę się za nią modlić". mimo tego że okazała trochę człowieczeństwa to i tak ją nie lubię

ocenił(a) serial na 10
Campbells

NO, WEAVER JEST LESBĄ. TAKI SCENARIUSZ. ALE JAK WYGLĄDAŁ JEJ POCAŁUNEK Z LOPEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! NA OCZACH WSZYSTKICH!!!!!!!!!1

Campbells

pocałunek był słodki... widać, że obydwum zależy... i świetna była mina Chen, zwróciliście uwagę? ;)

ocenił(a) serial na 10
Vivien_3

no gniła na maksa!!
i chyba beda sie naprawde kochac jesli zdecyduja sie na dziecko...

Campbells

dzisiejszy pocałunek był super!!!!
dr Weaver szaleje ^^
ale jak pozytywnie:)

ocenił(a) serial na 8
Campbells

Może miłośc Weaver troche pomoże i nie bedzie taka wredna =D
postawa Romano (to z Greenem) mnie zdziwiła, heh pierwszy raz widziałam jak naprawdę komuś współczuje ;)

Miho

tak.
będzię miała dziecko z Sandy ,ale ona zginie i sama będzie się opiekowała ich synkiem.