PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51449
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

... bardzo mi sie podobało to całe zamieszanie jakie panowało w szpitalu i zachowanie zimnej krwi pani Bob :) a najlepsze były przygotowania wszytkich lekarzy do przyjęcia rannych...
PZDR

Marins

Taak ;] Polski akcent Bob ;]
smutno mi się zrobiło jak Ross spojrzał na Carol, jak ta powiedziała że się zaręczyła.. ;]

no i Carter w gipsie ;]

dzastonoga

przyznam ze Boba juz nie pamietalem , mily akcent polski , choc tych akcentow z tego co pamietam bylo jeszcze kilka i juz nie tak przyjemnych ale byc moze cos mi sie pomylilo :) dobre bylo jak ten motocyklista zdejmowal gips carterowi:P

ocenił(a) serial na 10
wilkolak111

swietny odcinek popieram:)
az sie poplakalam jak ta pielęgniarka śpiewała Ashley (tej malutkiej dziewczynce)

heh dzięki bogu ER wróciło:)

/pees/: swoja drogą mogłabym być taką Bob :D nie dość że pracuje sobie w ER to jeszcze Carterek ją uczy angielskiego :D:D:D

pozdro :*

Adulka_2

ej sorki ja nie w temacie - kto to ten/ta Bob? i czemu to polski akcent? rozwińcie plz :)

ocenił(a) serial na 9
andy15

Bob to babka i tak naprawde ma na imie Bogdana ( tak jakby lepszych imion w polsce nie bylo;)) tylko ze lekarze wymyslili sobie taki skrot od jej imienia bo nikt go nie umial wypowiedziec
i ona jest w tym szpitalu jako jakas pomoc do wszystkiego tak wlasciwie. a tak w ogole to ona jest z Polski wlasnie i dlatego tez ma polski akcent =] a wlasnie wczoraj okazalo sie ze tak naprawde Bob to chirurg naczyniowy (cokolwiek to znaczy;))

w kazdym razie Bob jest zakrecona i w swieto dziekczynienia porozwieszala w calym szpitalu ozdoby na halloween ;]

no a teraz Carter bedzie ja uczyl angielskiego mmmmm.... =) no bo oczywiscie Bob za bardzo tego jezyka nie umie hehe i trudno sie z nia dogadac

ocenił(a) serial na 9
Fluorescent

zapomnialam dodac ze byc moze cos z tego co napisalam sie nie zgadza bo ja jak ogladam film to nie zapamietuje zbyt wielu szczegolow wiec mozliwe ze cos przekrecilam albo pomylilam ;] a jezeli sie tak stalo to przepraszam.....

:)

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Dzisiejszy odcinek normalnie wymiata :D Znaczy Carter wymiata... :D Albo nie : cały ER wymiata :D Bardzo podobała mi się scena, w której Carter mył łapki przed operacją wycięcia wyrostka robaczkowego [ oczywiście nie jego :P ] xD No on jest boski poprostu :]