Czy ktoś wie jak sie skonczy 13 sezon Czy Abby i Luca beda razem
i czy bedzie 14 sezon czy nie???? Pozdrawiam
T kto w końcu zostanie w ER? Mark Greene odejdzie, Benton już odszedł... Coraz smutniej się robi. Mam nadzieje, że Abby będzie z Carterem! I że w ogóle będzie kolejny sezon!
Ale ostatecznie Abby nie będzie ani z Carterem, ani z Kovacem. Serial będzie produkowany do 13 sezonu. Więcej sezonów na razie nie jest planowanych, z tego co wiem.
Z E.R., które znane jest z sezonów 1-3 już nie ma :( Po prostu rotacja w obsadzie jest zaskakująco częsta, przez co starzy aktorzy, np. Clooney, czy Margulies - odchodzą w zapomnienie. Wyle (Carter) także odchodzi z E.R. Bywa... Ale szkoda.
carter nie zakocha sie w Afryce tylko pojedzie do swojej dziewczyny ktora jest w Afryce.. I chyba ona bedzie w ciazy ale straci dziecko... widzialam na youtube kawalej jak obydwoje plakali i trzymali dziecko.. zawiniete.... :/ <beczy>
i to jest najgorsze ze w nowej obsadzie nie ma nikogo ze straej .. nikogo.... tylko bodajrze 2 pielegnierzow...
Noo zostaje Luka i Abby. W pierwszym odcinku Abby rodzi bejbasa. A i mógłbyś podać link tego filmiku? Jak tu nie można, to może na gg? 7482787. Dzięki
14 sezon bedzie napewno! Juz nawet na tv.com jest tytul pierwszego odcinka - "The War Comes Home"...
13 sezon konczy sie jak Abby i Luka sa malzenstwem (po bardzo fajnym weselu w odc 3 od konca czyli bodajze 20) maja synka(to wczesniej), no i niestety Luka w ost odc odlatuje do Chorwacji z powodow rodzinnych a w ER pojawiaja sie nowe twarze
Co prawda nie ogladam ER (raptem kilka odcinkow pare lat temu obejrzalem), ale mam takie pytanie: Jak myslicie, czy ER sie skonczy i jesli tak to kiedy? Nie, zebym tego chcial, ale ten serial jest krecony juz dlugo.