Ja kocham "Such weet sorrow" i ta piosenke :)
1: All in the family
2: Be still my heart
3: Day for Knight
4: Storm part I & II
Alien.
Ja uwielbiam całą piątą i szóstą (z małymi wyjątkami) serie :) A poza tym to odcinki 'Never say never' (kiedy wraca Susan :D) i 'Beyond Repair' z 8 oraz 'Dear Abby' i 'Makemba' z 10 :) PZDR :)
Łał, to ty masz pewnie NBC skoro jush o 10-tej serii mówisz ;]
Bendzie tam co ciekawego ? ;p
Alien.
Niestety nie mam NBC :( Ściągnełam sobie :) i jestem Happy :) A ciekawego to nawet :) Ale 11 wydaje mi się już kompletnie do kitu.. Ale moze się jeszcze rzokręci :) Jak dal mnie to mogli by poprzestac na 10 tak jak zrobili z Przyjaciółmi :)
zdecydowanie"something new" czyli poczatek odrodzenia najprawdziwszej milosci!!!!
to sezon 4 ..ta pamietna scena na ganku.....
Doug mowi do cAarol:"Uwielbiam siedzieć z Tobą na ganku...It's something new..."
mój ulubiony odcinek... zdecydowanie WSZYSTKIE!
hm, najważniejszy to pewnie pierwszy ktory ogladnełam :]
Hej
Jeśli chcesz mogę Ci ją przesłać lub wejdź na Kaazę
Piosenka to "Taking You Home" Śpiewana przez Dona Henleya
Hej
Jeśli chcesz mogę Ci ją przesłać lub wejdź na Kaazę
Piosenka to "Taking You Home" Śpiewana przez Dona Henleya
ups, sorry za powtórkę...
mam na mysli piosenkę z Such Sweet Sorrow, który jest z jednych moich ulubionych odcinków np. Union Station, Who's Appy Now? Exodus, The Storm czy All in the Family:-)
o matko!! dzisiaj sie normalnie popłakałam jak mark sie oswiadczał lizzie!!! to było takie słodkie...i od razu sobie pomyslałam ze mark umrze...nie no ja umieram!!
no właśnie jak to jest z tą śmiercią Marka?? Kiedy ona nastąpi i w jakich okolicznościach?
Nawrót raka, strasznie wzruszająca scena, kiedy rozmawia z córką ('be generous'), potem piosenka(zapomniałam tytułu) i jest jakby sen, wspomnienia całego życia...
Piosenka z odcinka śmierci Marka to "Somewhere over the rainbow", tak gwoli wyjaśnienia. Dla mnie osobiście ten, i odcinek "The letter" były najbardziej wzruszające jeśli chodzi o doc. Greene'a.
nie ma takiego odcinka który by mi sie nie podobał. Kocham ten serial-najbardziej za jego realizm, no i oczywiście za boskiego Noah :)
Such sweet sorrow i something new!!! A tak w ogóle to chcę oglądać ER na NBC ale nie mam NBC tylko jakieś CNBC, ale ma taki sam znaczek jak NBC. CO MAM ROBIC??
o cholera nie wiedzialam ze green umrze:((( myslalam ze jak go zoperuja to bedzie ok nie kojarzylam ze wlasnie odszedl z serialu i go usmiercili w ktorym to bedzie sezonie i odcinku?? aLE KICHA!:(
"homecoming" - sezon 7 (jak Carter wraca juz nie uzalezniony), "partly cloudy, chance of rain" - sezon 8, podobał mi sie jeszcze "never say never" i "the letter" (wiem, jestem wredna, podobał mi sie odcinek w którym umarł Mark, ale przysiegam że podoba mi sie z innego powodu i szkoda że Mark umrze. Ten odcinek będzie, jeśli dobrze obliczyłam, 16 marca).
Cześć mam do ciebie takie tytanie czy przypadkiem nie wiesz kto śpiewał tą piosenkę w O.D. - Somewhere over the rainbow. Ta piosenka ma coś w sobie i koniecznie muszę ją znaleźć. Dziękuję za pomoc :)
Mam w końcu znalazłem Somewhere over the rainbow śpiewa Izrael Kamakawiwo. Super koniecznie chciałem ją zdobyć Hey........................ :)
survival of the fittest, i ten odc. gdzie abby zatłukła rybkę luki. jaki był to tytuł??????
no super był tylko ja tez nie pamietam tytułu. Poszukam jeszcze chociaż wątpie żebym znalazła.
dokladnie. był bardzo fajny. a poza tym to wszystkie odcinki są fajne i ciekawe.
dzisiejszy :) ten jak Carter i Lucy zostali zaatakowani, jak bedzie epidemia, kiedy Ross z Markiem pojechali w sprawie śmierci ojca Rossa i kiedy Carol postanowiła z bliźniakami pojechać do Rossa :]
dzisiejszy był fajny;)) bo super było to połaczenie brygady ratunkowej z ER...i porucznik(?) bosco....hahaha ale se zgniłam i romano okazał uczucia religijne;DDD
Mnie się najbardziej podobały odcinki jak Elizabeth wyznała markowi ,że jest w ciąży i odcinek ślubu greena
a najmniej the letter i on the beach oraz jak nasz ukochany mark dowiedział się ,że ma raka i teraz wznowa
Mój stanowczo All in the family Był najpiekniejszy i zarowno najsmutniejsz Po obejrzeni jeszcze prze pare godzi nie mogłem sie uspokoic i przestac plakac
a mój "on the beach" najsmutniejszy odcinek, ale najpiękniejszy..
pokazuje , że tyle rzeczy chcemy w życiu zrobić a nigdy na nie nie mamy czasu.. a gdy już umieramy.. dochodzi do nas, że zmarnowalismy życie na kariere.. że nie patrzylismy na rodzine.. na przyjaźń..
PS: Smutno, że mój bohater.. umarł.. smutno.. że już nic nam nie przekarze.. odszedł z honorem
ja kocham wszystkie odcinki, a zwłaszcza te ostatnie z 8 sezonu... były tak smutne...
A jaki to jest sezon? Szukam i szukam i nie mogę go znaleźć tego odcinka? Możne znasz tytuł?
A jaki to jest sezon? Szukam i szukam i nie mogę go znaleźć tego odcinka, znaczy się "Such wett sorrow"? Możne znasz tytuł tej piosenki?
"Such sweet sorrow" sezon 6. To jest odcinek, w którym Carol żegan się z Luką i wyjeżdża do Dougha. Piosenka nazywa się Bush- Letting the cables sleep. A do swoich ulubionych odcinków dodaje jeszcze świetny "Secrets&Lies" i "On the beach", który ogladałam juz chyba 10 razy i zawsze zawsze płacze...
Secrets & Lies /// wyznania ERowców
On The Beach /// ostatnie chwile Mark'a
The Letter /// 'Mark died this morning at 6.04. a.m.'
Lockdown /// [: Only Carby :]
Chaos Theory /// [:Only Carby :] .. Romano ;(
No Strings Attached /// 'Afternoon Delight'
Exodus /// Carter ratuje ER przed zatruciem benzolem
Fathers & Sons /// Doug&Mark- turkusowy cadillac
All In The Family /// 'time of death: 2.56'
Be Still My Heart /// Sobriki rani Lucy&Carter'a..
Great Expectations /// Carol rodzi !! Abby pojawia się first time !!
24 hours- Pilot /// the biginning of great story :p
May Day /// Abby ratuje życie Carter'owi
Sailing Away /// Abby i Carter szukają Meggie
A najgorszy to:
Kisangini /// Carter zostawia Abby ;(
Touch & Go /// Abby meets Kem :o
"homecoming" - sezon 7, "partly cloudy, chance of rain" - sezon 8, "never say never" - sezon 8 "the letter" - sezon 8, "lockdown" - sezon 8, sezon 9 - odcinki w których Carter bedzie z Abby.
to juz na poczatku 9 sezonu romano odcino reke?? ojjj smutne;((((
i popatrzcie jaka ironia losu...carter przez taki długi czas kochał sie i zabiegał o abby a pozniej w taki sposób ja rzuca!!!! ach Ci faceci...;D loooooooooooooool;PPPPPPPPPPPP PPPP