PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Jaki to odcinek...

użytkownik usunięty

Jestem fanem ER kiedyś jak leciał na TVN to oglądałem tylko od czasu do czasu, ale teraz na TVN 7 ogladam non stop, dzien w dzień (szkoda, że jest przerwa wakacyjna, ale to ma i też swoje dobre strony), ale mniejsza z tym. mam pytanko do jednego, odcinka, którego nie oglądałem, ale oglądałem kolejny po nim i dużo się działo mianowicie.
W tym odcinku (którego nie widziałem) wiem, że była jakas afera, bo ktoś w szpitalu postrzelił (zranił) nie tylko pacjentów, ale także lekarzy. Ktoś kojarzy?? co to za odcinek i kiedy on był???

ocenił(a) serial na 10

Być może chodzi Ci o odcinki "Be still my heart" (613) i "All in the family" (614).

Nie jestem pewna w 100%, ale raczej chodzi ci o to (zranienie przez psychopate Cartera i Lucy - dziewczyna umiera po wielogodzinnej operacji, Cartera ratują)

ocenił(a) serial na 10

Być może chodzi Ci o odcinki "Be still my heart" (613) i "All in the family" (614).

Nie jestem pewna w 100%, ale raczej chodzi ci o to (zranienie przez psychopate Cartera i Lucy - dziewczyna umiera po wielogodzinnej operacji, Cartera ratują)

użytkownik usunięty
Adulka_2

tak to ten odcinek!!! dzięki ci bardzo!!!! ej a który to był sezon pamiętasz??

ocenił(a) serial na 9

wydaje mi się że skoro napisała że były to odcinki 613 u 614 to był to sezon szósty a odcinek 13 i 14, tak się czasami pisze ale nie wiem jakie intencje miała Adulka....
;)

użytkownik usunięty
Fluorescent

aha no tak, dzięki, jaki ze mnie głupek :/ ale gdyby napisała 6.14 wtedy bym odrazu wiedział :P:P:P

ocenił(a) serial na 9

nom albo na przykład 6x13 ;)
tak też czasem piszą :D

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

wybaczcie mi sposob w jaki napisałam te odcinki :p ja tez kiedy sciagam np. odcinki 'one tree hill' to zapisuje je np. jako 1x18 :p

ciesze sie ze moglam pomoc:)