Jestem fanem ER kiedyś jak leciał na TVN to oglądałem tylko od czasu do czasu, ale teraz na TVN 7 ogladam non stop, dzien w dzień (szkoda, że jest przerwa wakacyjna, ale to ma i też swoje dobre strony), ale mniejsza z tym. mam pytanko do jednego, odcinka, którego nie oglądałem, ale oglądałem kolejny po nim i dużo się działo mianowicie.
W tym odcinku (którego nie widziałem) wiem, że była jakas afera, bo ktoś w szpitalu postrzelił (zranił) nie tylko pacjentów, ale także lekarzy. Ktoś kojarzy?? co to za odcinek i kiedy on był???
Być może chodzi Ci o odcinki "Be still my heart" (613) i "All in the family" (614).
Nie jestem pewna w 100%, ale raczej chodzi ci o to (zranienie przez psychopate Cartera i Lucy - dziewczyna umiera po wielogodzinnej operacji, Cartera ratują)
Być może chodzi Ci o odcinki "Be still my heart" (613) i "All in the family" (614).
Nie jestem pewna w 100%, ale raczej chodzi ci o to (zranienie przez psychopate Cartera i Lucy - dziewczyna umiera po wielogodzinnej operacji, Cartera ratują)
wydaje mi się że skoro napisała że były to odcinki 613 u 614 to był to sezon szósty a odcinek 13 i 14, tak się czasami pisze ale nie wiem jakie intencje miała Adulka....
;)
aha no tak, dzięki, jaki ze mnie głupek :/ ale gdyby napisała 6.14 wtedy bym odrazu wiedział :P:P:P