PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Kilka pytań

ocenił(a) serial na 10

Mam kilka pytań, 1. Czy Doug ma syna, tak powiedział nie dawno? Czy występuju on później?
2. Jaką specjalizację ma narzeczony Carol?
3. Kiedy pojawi się Romano i druga żona Marka?
4. Kiedy odejdzie Susan?

ocenił(a) serial na 9
arek15

tez chcialabym znac odpowiedzi na te pytania a co do tych specjalizacji to jaką specjalizacje ma Greene?? Najbardziej go lubie sposrod wszystkich a nawet tego nie wiem... ;P I ja juz chce zeby Carter byl wreszcie doswiadczonym lekarzem a nie tym popychadlem bo wtedy wydaje sie przystojniejszy ;) hehe

ocenił(a) serial na 9
arek15

1.Jak mi wiadomo to takowy syn Douga sie później nie pojawia.
2. Nie wiem ;]
3. Romano i Lizzie pojawiaja sie z pocztkiem piątej serii (Lizzie na pewno, co do Romano to nie wiem czy nie troszke wczesniej ;)
4. A Susan zznika z ER jakoś koło połowy drugiej seri, pojawia się ponownie w ósmej a potem znów znika, chyba tako koło jedenastej
I to chyba tyle ;)

ocenił(a) serial na 9
arek15

1.Jak mi wiadomo to takowy syn Douga sie później nie pojawia.
2. Nie wiem ;]
3. Romano i Lizzie pojawiaja sie z pocztkiem piątej serii (Lizzie na pewno, co do Romano to nie wiem czy nie troszke wczesniej ;)
4. A Susan zznika z ER jakoś koło połowy drugiej seri, pojawia się ponownie w ósmej a potem znów znika, chyba tako koło jedenastej
I to chyba tyle ;)

użytkownik usunięty
arek15

1.Właśnie po raz pierwszy słyszałam ostatnio w tym odcinku,ale on później raczej nie występuje(nie jestem pewna,napewno nie ma syna od 4 serii i później). Pewnie się ,no wiecie co z jakąś przypadkową laską i nie utzrymuje z nimi kontaktów.
2. Sądzę,że nie wiem;)
3.Romano i chce zaznaczyć, moja ukochana ELIZABETH:] pojawiają się w 4 serii.Na 100% ,nie w 5.
4.Susan odchodzi w 3 serii(też informacja 100%)

Pozdrawiam ER fanów:)

ocenił(a) serial na 10
arek15

Matko ale wy jestescie zacofani!!!:p
1. Syn Douga się NIE POJAWIŁ I NIE POJAWI!!
2. Chirur ortopeda!!!
3. Elizabeth Corday (alex kingston) pojawi się już w pierwszym odcinku czwartej serii romano o ile dobrze pamiętam w 3 odcinku 4 serii....
4. W połowie trzeciego sezonu...

TE odpowiedzi są SPRAWDZONE...mam na DVD wszystkie sezony jakie do tej pory wyszly 1-6 więc jestem ekspertem!!
I strasznie mnie bolą takie pomyłki!!

ocenił(a) serial na 9
gcsgirl

oj to wybaczcie za moje pomyłki ;]
starosć nie radośc ;]

ocenił(a) serial na 10
Olaa

witam. Kiedy znika Carter ? W zdjeciach z najnowsze 12 serii nie widze go, w opisach tez nie. W serii 11 jeszcze jest :)

aaa i jeszcze jedno :) skad bierzecie nowe odcinki ? emule ? czy jakies inne P2P ?

pozdraiwma,
kortez