Mam kilka pytań, 1. Czy Doug ma syna, tak powiedział nie dawno? Czy występuju on później?
2. Jaką specjalizację ma narzeczony Carol?
3. Kiedy pojawi się Romano i druga żona Marka?
4. Kiedy odejdzie Susan?
tez chcialabym znac odpowiedzi na te pytania a co do tych specjalizacji to jaką specjalizacje ma Greene?? Najbardziej go lubie sposrod wszystkich a nawet tego nie wiem... ;P I ja juz chce zeby Carter byl wreszcie doswiadczonym lekarzem a nie tym popychadlem bo wtedy wydaje sie przystojniejszy ;) hehe
1.Jak mi wiadomo to takowy syn Douga sie później nie pojawia.
2. Nie wiem ;]
3. Romano i Lizzie pojawiaja sie z pocztkiem piątej serii (Lizzie na pewno, co do Romano to nie wiem czy nie troszke wczesniej ;)
4. A Susan zznika z ER jakoś koło połowy drugiej seri, pojawia się ponownie w ósmej a potem znów znika, chyba tako koło jedenastej
I to chyba tyle ;)
1.Jak mi wiadomo to takowy syn Douga sie później nie pojawia.
2. Nie wiem ;]
3. Romano i Lizzie pojawiaja sie z pocztkiem piątej serii (Lizzie na pewno, co do Romano to nie wiem czy nie troszke wczesniej ;)
4. A Susan zznika z ER jakoś koło połowy drugiej seri, pojawia się ponownie w ósmej a potem znów znika, chyba tako koło jedenastej
I to chyba tyle ;)
1.Właśnie po raz pierwszy słyszałam ostatnio w tym odcinku,ale on później raczej nie występuje(nie jestem pewna,napewno nie ma syna od 4 serii i później). Pewnie się ,no wiecie co z jakąś przypadkową laską i nie utzrymuje z nimi kontaktów.
2. Sądzę,że nie wiem;)
3.Romano i chce zaznaczyć, moja ukochana ELIZABETH:] pojawiają się w 4 serii.Na 100% ,nie w 5.
4.Susan odchodzi w 3 serii(też informacja 100%)
Pozdrawiam ER fanów:)
Matko ale wy jestescie zacofani!!!:p
1. Syn Douga się NIE POJAWIŁ I NIE POJAWI!!
2. Chirur ortopeda!!!
3. Elizabeth Corday (alex kingston) pojawi się już w pierwszym odcinku czwartej serii romano o ile dobrze pamiętam w 3 odcinku 4 serii....
4. W połowie trzeciego sezonu...
TE odpowiedzi są SPRAWDZONE...mam na DVD wszystkie sezony jakie do tej pory wyszly 1-6 więc jestem ekspertem!!
I strasznie mnie bolą takie pomyłki!!