19 maja skończył się 11 sezon ER. Oznacza to również odejście kochanego dr Cartera !! Wg mnie to dobry moment na całkowite zakończenie serialu, ale wytwórnia WB i tv NBC zdecydowały się przedłużyć kontrakt do serii 14 włącznie .. Czy to dobrze sama nie wiem .. =?
że przedłużyli to dardzo dobrze! Wiesz, zawsze carter może wrócić jak zmienie zdanie....... niech kręcą dalej
A niech idzie, nie będę za nim płakać xD Ale powinni zakończyć serial już na 11-12 sezonie ;p
Szkoda, ze Noah odszedł :( ale i szkoda, ze zdecydowali, ze beda krecic do 14 sezonu.. 11 był juz taki sobie, to ciekawa jestem co bedzie dalej... Mogli zakonczyc na 10 i było by dobrze... pzdr :)
Wg mnie najnudniejsza była seria 10 ..
Seria 11 jest spoko, ostatni odcinek był prześwietny !!
Mam nadzieję, że następne serie nie będą gorsze od tej 11 i że dojdzie jakieś ciacho wzamian na Noah'a =)
niech kręcą dalej! tylko szkoda ze tlye fajnych jzu aktorów odeszło mogli by wrucić... chcoaz Marka zza światów napewno nie zobaczymy;)
de carter jest fajny :) szkoda, ze go nie będzie...ale narazie to spokojnie..przed nami jeszcze troche odcinków :P
de carter jest fajny :) szkoda, ze go nie będzie...ale narazie to spokojnie..przed nami jeszcze troche odcinków :P