PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51449
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

19 maja skończył się 11 sezon ER. Oznacza to również odejście kochanego dr Cartera !! Wg mnie to dobry moment na całkowite zakończenie serialu, ale wytwórnia WB i tv NBC zdecydowały się przedłużyć kontrakt do serii 14 włącznie .. Czy to dobrze sama nie wiem .. =?

ocenił(a) serial na 10
pani_racja

że przedłużyli to dardzo dobrze! Wiesz, zawsze carter może wrócić jak zmienie zdanie....... niech kręcą dalej

AgReSyW_BMWic

niech kręca i to jak najwiecej, a co do dr.cartera to moze wroci

ocenił(a) serial na 10
pani_racja

A niech idzie, nie będę za nim płakać xD Ale powinni zakończyć serial już na 11-12 sezonie ;p

ocenił(a) serial na 9
pani_racja

Szkoda, ze Noah odszedł :( ale i szkoda, ze zdecydowali, ze beda krecic do 14 sezonu.. 11 był juz taki sobie, to ciekawa jestem co bedzie dalej... Mogli zakonczyc na 10 i było by dobrze... pzdr :)

ocenił(a) serial na 10
Olaa

Wg mnie najnudniejsza była seria 10 ..
Seria 11 jest spoko, ostatni odcinek był prześwietny !!
Mam nadzieję, że następne serie nie będą gorsze od tej 11 i że dojdzie jakieś ciacho wzamian na Noah'a =)

ocenił(a) serial na 10
pani_racja

niech kręcą dalej! tylko szkoda ze tlye fajnych jzu aktorów odeszło mogli by wrucić... chcoaz Marka zza światów napewno nie zobaczymy;)

kosmitka_

de carter jest fajny :) szkoda, ze go nie będzie...ale narazie to spokojnie..przed nami jeszcze troche odcinków :P

kosmitka_

de carter jest fajny :) szkoda, ze go nie będzie...ale narazie to spokojnie..przed nami jeszcze troche odcinków :P

ocenił(a) serial na 10
pani_racja

hm, może będą też fajni aktorzy w następnych sezonach. czsami wb wie w co inwestuje swoją kase i robi świetne produkcje. NIECH KRĘCĄ JAK NAJDŁUŻEJ