28 marca stacja rozpocznie emisje Na Celowniku, a od kwietnia Przystanek Alaska. Po emisji tych dwóch seriali stacja ma "podobno" wyemitować Brygadę Ratunkową. Tak więc jeśli serial wróci do TVN to dopiero jesienią. :(
Brygada ratunkowa wraca!!??
Hurrrrrrrraaaaaaaaa!!!! Nie wiesz kiedy dokładnie??
Skonczcie lepiej pisac bzdury ze er sie konczy bo to jest tylko plota. Robicie jakas sensacje z dupy wzieta. W jednej gazecie napisali, ze o tej porze, o ktorej leci er, bedzie leciec co innego, a nie ze koncza z er, czyli z serialem, ktory daje tvn chyba najwieksza ogladalnosc. Przenosza na inna pore bo godzina 15 na taki serial jest poprostu smieszna. O tej porze powinny leciec telenowele dla dziadkow co siedza caly dzien w domu, a nie dla ludzi ktorzy sie w tym czasie ucza badz pracuja, a stanowia 90% wszystkich widzow serialu. Ja sam zawsze wpadam na druga polowe odcinka i CH** mnie strzela ;-). Tvn poprostu powiekszy teraz ogladalnosc serialu i beda im wiecej placic za przerwy reklamowe, a tak swoja droga to 'przystanek alaska' to bardzo fajny serial ;-)
no to dobrze ale czy napisali ze przeniesli er na inna pore?? nie!! jest ze w miejsce er bedzie co innego!! ale rzeczywiscie oficjalnie nie powiedzieli ze er nie bedzie wiec trzeba bedzie poczekac do koncowki 8 serii i w programie telewijznym bedzie mozna sprawdzic
HA, PO PIERWSZE TO GODZ 15 JEST DOBRA. A FAJNE BĘDĘ MIAŁA URODZINY........... BEZ OSTREGO DYZURU........... LIPA!!!!!!!!!!!
Milion dymyslow i pomyslow. Raz ktos wymyslil ze do 18 marca bedzie emisja, czyli do konca 8 serii (chyba najlogiczniejszy pomysl jak juz) a teraz znow pomysl ze do 28 marca. Bardzo ciekawe. jak bedzie to i tak dopiero sie przekonamy. Czas szybko plynie i szybko sie wyjasni. Jakos jednak nie chce mi sie wierzyc ze w wielkanocny poniedzialek bedzie jakis amerykanski serial w tv.. w stylu 154 odcinek, 14 serii. Tak czy siak zadna petycja i narzekania nic tu nie pomoga. Maja byc dalsze odcinki to beda i chyba nie trzeba byc geniuszem by sie domyslec ze jeszcze nie emitowane z cala pewnoscia beda jak juz lecialy o innej porze niz pora powrotow z pracy. Proste. A jak nie bedzie teraz dalszych odcinkow to beda pozniej. Juz nie raz byly przerwy pomiedzy sezonami.
dokładnie. przecież w nbc każdy sezon rozpoczyna się we wrześniu, a kończy przed wakacjami. btw już w kwietniu premiera czwartego sezonu na dvd. nie jestem pewien, ale chyba na razie tylko w Polsce na płytach zostanie wydany czwarty sezon, w US niedawno wyszedł dopiero trzeci.
Uh... Nie, ja bym nie chciała znowu wszystkich sezonów od nowa..
Czemu oni nam to robią?! :