PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Koniec ER...

ocenił(a) serial na 7

28 marca stacja rozpocznie emisje Na Celowniku, a od kwietnia Przystanek Alaska. Po emisji tych dwóch seriali stacja ma "podobno" wyemitować Brygadę Ratunkową. Tak więc jeśli serial wróci do TVN to dopiero jesienią. :(

użytkownik usunięty
Campbells

Może być jesienią, tylko żeby w ogóle wrócił, bo ja się załamię...

Campbells

ktoś wreszcie pomyślał żeby usunąc troche syfu...

użytkownik usunięty
witekwww

Zamknij już paszcze, raz napisałeś co o tym sądzisz innym temacie i wystarczy!

a co zabronisz mi??gadam i pisze co mi się spodoba i ktoś kto ogląda er napewno mi tego nie zabroni

użytkownik usunięty
witekwww

Tego Ci nie zabraniam ale już wyraziłeś co o tym myślisz więc chyba wystarczy.

ocenił(a) serial na 7
Campbells

Brygada ratunkowa wraca!!??
Hurrrrrrrraaaaaaaaa!!!! Nie wiesz kiedy dokładnie??

użytkownik usunięty
Kasiek_haz

er sie konczy a boston public wlasnie wrocil superrrrrrrrrrrrr

Skonczcie lepiej pisac bzdury ze er sie konczy bo to jest tylko plota. Robicie jakas sensacje z dupy wzieta. W jednej gazecie napisali, ze o tej porze, o ktorej leci er, bedzie leciec co innego, a nie ze koncza z er, czyli z serialem, ktory daje tvn chyba najwieksza ogladalnosc. Przenosza na inna pore bo godzina 15 na taki serial jest poprostu smieszna. O tej porze powinny leciec telenowele dla dziadkow co siedza caly dzien w domu, a nie dla ludzi ktorzy sie w tym czasie ucza badz pracuja, a stanowia 90% wszystkich widzow serialu. Ja sam zawsze wpadam na druga polowe odcinka i CH** mnie strzela ;-). Tvn poprostu powiekszy teraz ogladalnosc serialu i beda im wiecej placic za przerwy reklamowe, a tak swoja droga to 'przystanek alaska' to bardzo fajny serial ;-)

użytkownik usunięty
coolvoice_2

no to dobrze ale czy napisali ze przeniesli er na inna pore?? nie!! jest ze w miejsce er bedzie co innego!! ale rzeczywiscie oficjalnie nie powiedzieli ze er nie bedzie wiec trzeba bedzie poczekac do koncowki 8 serii i w programie telewijznym bedzie mozna sprawdzic

ocenił(a) serial na 10
Campbells

HA, PO PIERWSZE TO GODZ 15 JEST DOBRA. A FAJNE BĘDĘ MIAŁA URODZINY........... BEZ OSTREGO DYZURU........... LIPA!!!!!!!!!!!

Campbells

Milion dymyslow i pomyslow. Raz ktos wymyslil ze do 18 marca bedzie emisja, czyli do konca 8 serii (chyba najlogiczniejszy pomysl jak juz) a teraz znow pomysl ze do 28 marca. Bardzo ciekawe. jak bedzie to i tak dopiero sie przekonamy. Czas szybko plynie i szybko sie wyjasni. Jakos jednak nie chce mi sie wierzyc ze w wielkanocny poniedzialek bedzie jakis amerykanski serial w tv.. w stylu 154 odcinek, 14 serii. Tak czy siak zadna petycja i narzekania nic tu nie pomoga. Maja byc dalsze odcinki to beda i chyba nie trzeba byc geniuszem by sie domyslec ze jeszcze nie emitowane z cala pewnoscia beda jak juz lecialy o innej porze niz pora powrotow z pracy. Proste. A jak nie bedzie teraz dalszych odcinkow to beda pozniej. Juz nie raz byly przerwy pomiedzy sezonami.

ocenił(a) serial na 9
cosmoewka

dokładnie. przecież w nbc każdy sezon rozpoczyna się we wrześniu, a kończy przed wakacjami. btw już w kwietniu premiera czwartego sezonu na dvd. nie jestem pewien, ale chyba na razie tylko w Polsce na płytach zostanie wydany czwarty sezon, w US niedawno wyszedł dopiero trzeci.

użytkownik usunięty
Campbells

Ja bym chciala, zeby puscili od poczatku, od pierwszego sezonu :(

ocenił(a) serial na 10

Uh... Nie, ja bym nie chciała znowu wszystkich sezonów od nowa..
Czemu oni nam to robią?! :

ocenił(a) serial na 10
Scully15

ja tez z jednej strony marze zeby był juz koniec bo bym juz dłuzej nie zniosła ogladania odcinków, które co chwile mi przerywa bo mam taka głupia antene grrrrrrrrrrr... to jest zbyt wspaniały serial by go tak rozwalac przez ten głupi brak odbioru!!profanacja!!!