Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51511
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Który sezon?

ocenił(a) serial na 9

Witam. Kto mi powie który obecnie sezon leci na Polsacie?? Bo się zgubiłam. Wytłumaczcie mi parę rzeczy: Gdzie jest Green? Co się stało z Carterem, Weaver, i dlaczego Romano nie ma ręki?? Ostatnio przestałam trochę to oglądać i się zgubiłam. Nawet bardziej niż trochę!

ocenił(a) serial na 10
kate2626

Leci teraz 10 sezon.
Gdzie jest Green? Green umarł na raka mózgu w sezonie 8.
Carter wyjechał z Kovacem do Konga na misje. Wrócił, ale znów pojechał, bo dowiedział się, że Luca nie żyje, jak się później okazało - znaleźli go żyjącego. Po tym postanowił zostać w Afryce, jeszcze na jakiś czas.
Waver dalej pracuje w szpitalu, bodajże o stanowisko wyżej. Dalej kuleje.
Romano nie ma ręki, bo w 9 sezonie śmigło helikoptera zmasakrowało mu dłoń, jak szedł po rannych.

ocenił(a) serial na 9
qaziula

Ale 9 sezonu nie było w telewizji chyba. Oglądałam do końca 8 sezonu na tvn 7 a 9 nie widziałam!

Askol

No taaak, 9 nie puścili:( Przepraszam za wyrażenie co za idioci pracują w telewizji;/

ocenił(a) serial na 9
The_Battle_of_LA

Właśnie na TVN7 leciało tylko do 8 sezonu i potem sie dziwić, że można się zgubić, jednak barkuje tych odcinków z 9 serii. Zgadzam się z moim przedmówcą co do ludzi pracujących w TV

ocenił(a) serial na 10
kate2626

ja także się wkurzyłam.
czekałam jak małe dziecko na nową zabawkę na te nowe odcinki na Polsacie i TROSZECZKĘ się rozczarowałam, że zaczęli od dziesiątej serii.
nie wiem jak można było pominąć jedną ^^
aczkolwiek, nie jestem pewna, czy to Polsat ma prawa do dziewiątej serii, czy nie czasem TVN.

całe szczęście szczegóły mniej więcej znam, ale mam jedno pytanie, dla tych, którzy się bardziej orientują:
jak to się stało, że Carter i Luka pojechali do Afryki? co to za pomysł był w ogóle?
z góry dzięki.

ocenił(a) serial na 10
fleUr_henry

jeszcze jedno:
jak to było z Carterem i Abby?
przez cały dziewiąty sezon byli razem? czemu się rozstali?

ocenił(a) serial na 10
fleUr_henry

Carter i Abbi zaczęli się spotykać po akcji z epidemią w szpitalu, w tym czasie Luka czuł że musi coś zmienić w swoim życiu i wyjechał do Afryki, a potem Carterowi tez zaczęło czegoś w życiu brakować i wbrew Abbi wyjechał do Afryki, a potem jak wrócił to ona go już nie chciała.