PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51385
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Mam pytanko do was, co sie stanie z Elizabeth i dzieckiem po śmierci Marka, jeśli wiecie to piszcie. Pozdro dla wszystkich fanów ER!!

ocenił(a) serial na 10
grynew

Hm, a co sie ma stac? Beda sa dalej zyly, w 10 sezonie Corday sobie znajdzie nowego faceta. Pozniej chyba sie rozstana, a Lizzy zostanie o cos tam oskrazona i wyrzucona. Postanowi wyjechac z powrotem do Anglii. W 11 sezonie wyjezdza :P

użytkownik usunięty
elane

dzieki, a nie wiecie o co chodzilo z synem weaver chyba w 10 sezonie bo nie wiem do konca, kawalek tylko ogladalem

użytkownik usunięty

kto wie o co chodzilo z synem weaver bo ja tez nie wiem odpiszcie!!! ;-)

ocenił(a) serial na 10

Hmm... to bylo jakos, ze Kerry bedzie miec nowa partnerke- Sandy ;) Beda miec dziecko! Nie wiem skad. W kazdym razie Sandy umrze, a od niej brat nie bdzie pozwalal Kerry sie z nim spotykac (imie chlopca-Henry). Pozniej bedzie ciagla latanina po sadach, a chyba dzieckiem sie zajela rodzina zastepcza, czy cos.

użytkownik usunięty
elane

dzieki za odpowiedz ale niezle rzeczy sie bedom dzialy w ER. dzisiaj ściągnąłem sobie urywki przyszlych serii(których pewnie nie bedzie na TVN niestety:-() jak napierw helikopter urwal Romano reke a potem inny helikopter(cóż za ironia) go zmiażdzyl.

ocenił(a) serial na 8

A niby dlaczego pozostałych serii ma nie być w TVN-e?? Bo nie rozumiem. Jeśli jest dużo oglądalność serialu(a jest, to pewne), t TVN wykupi dalsze episody. Tak myślę!

użytkownik usunięty
indiana_jones

no ale tak wlasciwie to jakby nie bylo ER na TVN to wtedy POLSAT mógłby wejść do akcji. popularnosc serialu jest ogromna wiec POLSAT moglby ja jeszcze zwiekszyc puszczajac ER o jakiejs sensownej porze kolo 22 bo nie wszyscy mają mozliwosc ogladania ER o 15, pozdro

ocenił(a) serial na 7

Polsat już raz dał d*upy z ER wiec lepiej niech już się więcej w to nie miesza, ale co do godziny to zgadzam się że mógłby być o 22

ocenił(a) serial na 9
elane

Ale chyba w 11 sezonie go odzyska, tak mi się wydaje :)

użytkownik usunięty
elane

wszystko się zgadza tyle że Kerry wygra w sądzie chłopczyka i będzie się nim opiekować/wychowywać

ocenił(a) serial na 10
elane

o matko nie zartujcie ze ona bedzie miała jakiegos faceta to byłoby ssssssssssstrszne...

ocenił(a) serial na 10
elane

jak ogladalas 10 sezon????!!!!!!!!!!!!!bylo w tv?????????

użytkownik usunięty
grynew

Hej hej a kiedy mark umrze???I czemu....o jaaa to szkoda....powiedzcie kiedy umrze!!

ocenił(a) serial na 10

Hmm, umrze pod koniec 8 sezonu :P Bedzie mowione to w odcinku "the letter", a jego smierc i ostatnie dni zostana pokazane w odcinku "On the beach". Czyli w Polsce gdzies za 2-3 miesiace :)

użytkownik usunięty
elane

ja tez wole zeby ER szlo na polsacie bo rzeczywiscie moze pusciliby go o rozsadnej porze jak juz to kiedys bylo, kto jeszcze chcialby tak jak ja??

użytkownik usunięty

Byłoby cudownie, gdyby TVN puścił nowe odcinki o jakiejś sensownej porze (między 20:00 a 22:00). Jeżeli nowe serie będą leciały (o ile w ogóle) o 15:00 to cóż, trezba będzie nagrywac i odtwarzac sobie w weekendy.

użytkownik usunięty

najlepiej byloby o 20 zamiast tej beznadziejnej Kazimiery SUKI

użytkownik usunięty

Hehe Kazia rulez ;-), a tak serio to by byla idealna pora bo jeszcze w dodatku przed moim ulubionym serialu Na Wspólnej

użytkownik usunięty

najlepiej to tak kolo 22.00 wtedy to chyba wszyscy fani beda ogladac ;)

użytkownik usunięty

a wiecie , ze w USA "najslabsze ogniwo" prowadzi Laura Innes.

użytkownik usunięty

www.bbc.co.uk/weakestlink/inde x.shtml to ma być niby ona??

użytkownik usunięty

www.bbc.co.uk/weakestlink/inde x.shtml to ma być niby ona??

użytkownik usunięty

w usa najslabsze ogniwo prowadzi przeciez anne robinson a nie innes

użytkownik usunięty

www.bbc.co.uk/weakestlink kto to w koncu prowadzi

użytkownik usunięty

tak walsciwie to http://www.bbc.co.uk/weakestlink/index.shtml [www.bbc.co.uk/weakestli ...]

użytkownik usunięty

er to najgorszy serial jaki widzialam nie wiem jak mozecie to oglądac

użytkownik usunięty

Takie prowokacje to możesz robić na forum HP

użytkownik usunięty

jak ogladalas er tylko raz to lepiej sie nie wypowiadaj, ogladnij pare odcinkow i wtedy pogadamy

użytkownik usunięty

Oglądałem nie jeden odcinek no i co? jakoś nie wydaje mi się żeby jakiś inny serial (tego typu) był lepszy od ER

użytkownik usunięty

jeszcze dobry jest daleko od noszy ale er na pewno najlepszy

użytkownik usunięty

w daleko od noszy nie ma praktycznie nic o medycynie tylko perypetie nieudaczników gupku;-)

użytkownik usunięty

tak wlasciwie to ja nie pamietam zednego podobnego serialu do er, a są w ogole jakies, odpiszcie

użytkownik usunięty

bo er jest tak dobre ze innych nie puszczają =)

ocenił(a) serial na 10

pasuje do prowadzacej najslabsze ogniwo..troche nawet mi przypomina szczuke..ale kerry to kerry, swietny lekarz!!no i gra w moim ukochanym ER (i to prawie od poczatku) fajna babka....chociaz kiedys polecial tekst w ktoryms odcinku"...ty faszystowska lesbo!!" heh..moze i troche zachowywala sie jak faszystka no a lesba to i owszem....ale jest wrazliwa na krzywde ludzka..choc nie zawsze to ujawnia!!

grynew

Booooże. Oglądałem ten serial przez pare miesięcy i w tym czasie zmieniła się połowa bohaterów. Coś za dużo nieszczęść się zdaża, trochę to wszystko jest przesadzone. Jakby ktoś otworzył w przychodni puszkę pandory albo spadła na wszystkich klątwa tutenchamona.

użytkownik usunięty
bodhi

fajnie by bylo jakby zrobili 12 serie z zalogą 1,2,3,4,5 i 6 serii bo tam byli najlepsi

użytkownik usunięty

najlepiej jakby wrocil Doug to znaczy george clooney bo on byl najlepszy z caleg er

użytkownik usunięty

ja bym tam wolala zeby wrocila carol bo to ona nadawala kolu ER

ocenił(a) serial na 10

no walsnie-12 seria ze wszystkimi!!moje marzenie!!!heh...........najle psze sa stare serie z najlepsza zaloga!!

ocenił(a) serial na 10
grynew

A jeszcze pytanie: co będzie z Bentonem? Zostanie do końca? Ostatnio się taki fajny zrobił :D szkoda jak odejdzie :( już chyba tylko on zostanie z pierwszej serii ER razem z kilkoma pielęgniarkami?

użytkownik usunięty
skimos

no wlasnie co z bentonem piszcie co wiecie, czekamy

użytkownik usunięty

on tez chyba odejdzie bo nie ma go na startówce kolejnych serii

użytkownik usunięty

e no co ty on chyba bedzie choc nie jestem do konca pewna

ocenił(a) serial na 10

Benton razem z Cleo i swoim synkiem wyjedzie. Chyba do Filadelfii.

użytkownik usunięty
mroofkaa

aha dzieki a nie wiesz w ktorej to serii wyjechali

ocenił(a) serial na 10

Peter odejdzie w 10 odcinku "I'll Be Home for Christmas" 8 sezonu.

użytkownik usunięty
mroofkaa

szkoda ze odejdzie bo czasami ma niezle teksty albo zachowania

użytkownik usunięty

no bo wszyscy odchodza bo nie moga zniesc tego ciagniecia serialu na sile co prezentuja 10 i 11 seria

użytkownik usunięty

a kiedy odejdzie abby i czy w ogole odejdzie, nie wiecie ?

ocenił(a) serial na 10

Abbt nie odejdzie ;) Na razie wciaz gra :P