Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51511
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Mi np.ten jak dr.Carter i Lucy zostali napadnięci przez schizofrenika,albo niezwykle skomplikowany poród przyjmowany przez Greena(musiał wręcz rozcinać kobietę piłką,z tego co pamiętam).

ocenił(a) serial na 10
littillea

Mnie najbardziej zapadła w pamięci choroba Greena, od samego początku, gdzie się dowiedział, aż po sam koniec. Rozstanie Doug'a i Carol i później jej wyjazd do Seattle. A i jeszcze jak Kovac pokazywał zdjęcia swojej rodziny

qaziula

Mi najbardzej odcinek w którym umarł Green ... w tle z piosenką Somewhere over the rainbow.
;]

ocenił(a) serial na 9
Ola_ny

Zdecydowanie, odcinek ze śmiercią Greena i Lucy. Powinni powiesić ich zdjęcia w szpitalu wraz z tym listem od Marka.

ocenił(a) serial na 10
mroczny

W którym odcinku ginie Green, aRomano traci rękę?

ocenił(a) serial na 8
Hikaru_ip

Mnie najbardziej w pamięci zapadł poród Carol, ślub i śmierć Greena.

Green ginie w odcinku " On the beach" ( sezon 8), Romano traci rękę w 9 sezonie, odcinek „Chaos Theory”.

ocenił(a) serial na 7
A5000

Przypomniałam sobie jeszcze ten odcinek kiedy młodsza córka Greena,Ella zatruła się narkotykiem z torby Rachel.Okropne i najgorsze,że to był chyba ostatni odcinek serii,więc dłuuugo nie wiedziałam co będzie z małą.

littillea

Mnie prócz śmierci Greena, owego schizofrenika zapadła w pamięć jedna krótka chwila: gdy helikopter spadał wprost na Romano... biedaczek :/

ocenił(a) serial na 10
A5000

Dzięki za odpowiedź!Niestety nie oglądalam 8 sezonu skończyłam na 7 i teraz mi 10 puścili na Polsacie, to nie fair bo mam 2 sezony przerwy :P Pozdrawiam!

littillea

Mnie osobiście najbardziej zapadł w pamięć i wzruszył odcinek ze ślubem niespodzianką Abby i Kovaca. Było w nim wszystko - śmiech i łzy, plus Neela nie mogąca się odpędzić od natrętów. Teraz kiedy emitują ostatnie odcinki w każdym pokazuje się jakaś od dawna nie widziana twarz. Będzie mi brakowało Ostrego Dyżuru. Ciekawe czy kiedyś wreszcie puszczą dalsze sezony w polskiej telewizji?

ocenił(a) serial na 10
dolores2

SPOJLER SPOJLER SPOJLER
Dla tych którzy obejrzeli wszystko - mi najbardziej zapadł w pamięć odcinek w którym mąż Sam porwał ją ze szpitala, ta strzelanina, uwięziony Luka i mdlejąca AbbY - mistrzostwo!! No i muzyka przy tym była świetna.
A drugi bardzo emocjonujący to pierwszy odcinek 15 sezonu - nigdy tak nie płakałam jak oglądając śmierć Grega i potem jak wszyscy eskortowali jego ciało do windy.

dolores2

A w którym to będzie sezonie ? : ) ślub Abby i Kovaca ?

Ola_ny

Dokładnie w 21 odcinku 13 sezonu. Fotki z planu można sobie obejrzeć na stronce (polecam):
http://www.nbc.com/ER/photos/gallery#item=20678

A opis odcinka:
http://www.nbc.com/ER/episodes/#cat=13&mea=1321&ima=27911

dolores2

dziękuję ;)

;)

krótkiiii..
;D
krótkiiii..
;D

Ola_ny

o nie! dlaczego ja to przeczytałam... ;(