Niestety nie mogłam obejrzec ostatnich odcinków w całości i nie bardzo wiem co się działo. Wiem, że zaszło cos pomiędzy Nellą i Rayem. No może "cos zaszło' to za wiele powiedziane ale dlaczego ona się od niego wyprowadziła itd? Będę wdzięczna za streszczenie tego wątku. Z góry dziękuję
Ray uświadomił sobie, że coś czuje do Neeli. Ona zauważyła, że łączy ich więcej niż tylko przyjaźń, a w końcu ona ma męża... to postanowiła się wyprowadzić :p (a pamiętam jak na początku się nie lubili xD)
Dzięki. No ale z tego co wiem w końcu i tak będą razem. Bardzo sie cieszę z tego faktu. Kurcze szkoda, że polsat przerwał emisje w takim ciekawym momencie. No ale cóż polsat robi tak z każdym serialem. Tak samo było z chirurgami a jeszcze przedtem z beverly hills 90210 o ile sie nie mylę.
o chirurgach to mi nawet nie mów. Niezle mi podniesli cisnienie jak zaczeli od nowa emisję, ja ogladalam bo myslalam ze pociągną tym razem a tu nic, skonczyli w tym samym momencie. nie lubię przywiązywac się do jakiegos serialu, przewaznie ogladam pojedyncze odcinki. Jednak ostry dyżur strasznie wciąga;p
Nie rozumiem po co w ogóle puszczają jakiś serial skoro mają zamiar nadac tylko jeden sezon. Bezsens. Skoro juz przy tym jesteśmy to ma moze ktoś ostry dyżur od 12 sezonu w zwyż? Chętnie się wymienię lub ewentualnie kupię
sezony 13 do 15 są tylko po angielsku sezon 11 nie wyszedł jeszcze na DVD w Polsce wiec z napisami pl nie ma nigdzie tylko z angielskimi napisami jest 13 sezon a 14 i 15 jest bez napisów angielskich :(
poza tym nie nadawali 1 sezonu a 3 naraz zapominacie że od marca byl er na polsacie :) do tego teraz polsat puszczac bedzie powtorki 10 sezonu a w wrzesniu 13 sezon er pusci bo sadzi ze w wrzesniu wieksza oglądalność jest niz w wakacje zadna stacja w wakacje nie puszcza nowych sezonow tylko dają powtórki