W ramówce TVN na wrzesień nie znalazł się Ostry Dyżur. Może będzie w październiku? Do 29 września emitowany będzie Przystanek Alaska, a od 30 września Brygada Ratunkowa 6, tak napisali w ofercie programowej TVN. Heh:-(
Tez o tym przeczytalam i sie zalamalam, przeciez mieli puscic ER w pazdzierniku!!! Dobrze że chociaz puszcza brygade, bo ona chyba duzo odcinkow nie ma...
Przepraszam za głupie pytanie, ale który sezon puszczany jest w tv Polska? Ostatnio co oglądałam to był sezon 1 lub 2 lata, lata temu. Potem zaczęły się powtórki, przerywanie w środku, zaczynanie od początku i w końcu się pogubiłam.
To nie możliwe!!!!!!:(:( Stacja TVN w oficjalnym piśmie skierowanym do fanów ER obiecała, że emisja tego serialu będzie wznowiona od października. Jeśli nie dotrzymają słowa to poprostu będzie masakra!!! Ja nie wytrzymam bez ER.
Pozdro
Azi ;) Będziesz zmuszona oglądać Third Watch ;D 6 sezon wymiata ;)
Ja tam jestem szczęśliwa :P A ER puszczą w październiku ;] Uszy do góry ERholicy xD
No raczej nie od października tylko od listopada, 6 sezon Brygady Ratunkowej ma 22 odcinki, czyli skonczy sie chyba na poczatku listopada, albo na koncu pazdziernika :-P
Nawet mi nie mówcie że nie mają zamiaru puszczać ER! Cholera jasna ja tu czekam i końcem wakacji pocieszam się tym, że puszczą Er a tu dupa! FUCK!! :
Moze puszczą ER w późniejszych godzinach mnie by to odpowiadało mogliby za to zdjąć Detektywa Monka(kiedys lubiłam ten serial ale tylko pierwszą serię). Moga ER puściw godzinach 21.00 - 22.00 - 23.00
Bez paniki!
6 (a zarazem ostatnia) seria Brygady Ratunkowej ma 22 odcinki, a ten serial bedzie leciec od 30 wrzesnia od pon-pt. Wiec tylko 4 tygodnie ;p
Z tego co slyszalam, to ER ma leciec 2 razy w tygodniu, wiec moe poleci w pozniejszych godzinach lub zaraz po skonczeniu BRYGADY :)
ER poleci na pewno, nie martwcie sie! :)
Kurde ten tvn cały czas kręci :/ mogliby w końcu puścić ER... Matoły :| mam nadzieję, że puszczą to jak Brygada się skończy...
Mam nadzieję, że stacja TVN wyemituje sezony od 9 do 11 za jednym zamachem. Bo jeśli wykupiła prawa autorskie tylko do sezonu 9 to 10 obejrzymy za rok. I tym sposobem s11 na naszych ekranach zagości w roku 2008. Nie miałabym nic przeciwko temu gdyby serial rozpoczynał się o godzinie 16:00.
Mam prośbę to wszystkich ERholików!!!Poszukuje napisów do ER sezon6. Jeśli ktoś zna stronkę, z której można je ściągnąć proszę o zamieszczenie linku.
Pozdro :):)
No ja mam nadzieję, że dadzą kolejne sezony....!!Powinni puszczać właśnie o 16:00 albo wieczorem około 20:30-co jest już pewnie i tak wykluczone...:/ Z powodu "Na wspólnej" i innych takich...
Nie dość, że nie będzie z początkiem września (taką miałam nadzieje, pocieszałam się że wraz z rokiem szkolnym zacznie się Er...a tu...) to jeszzce dwa razy w tygodniu?!? CO TO MA ZNACZYĆ?!?!...eh :(
akurat temu, że będzie tylko dwa razy w tygodniu, to się nie dziwię, bo zostały już im tylko 3 sezony do puszczenia, a przedtem mieli 8 na cały rok... a poza tym na pewno te nowsze sezony są sporo droższe... ale no i tak mają to puścić ):
podsumujmy. w Polsce wyemitowano 8 sezonów. a ile wogóle nakręcono? i czy dalej jeszcze kręcą?
co macie na mysli ze od 9 do 11. tyklko tye wykupił tvn???
nakręcono właśnie 11 sezonów. Tak, kręcą dalej. Byłoby bardzo fajnie gdyby tvn wykupił serie od 8 do 11, ale z regóły w cuda nie wierzę, więc na razie czekam na ta 9 serie i będę szczęśliwa.
całusy
dzisiaj stacja nbc emituje pierwszy odcinek z 12 serii :) u nas dopiero seria 9 ma się pojawić w telewizji :)