PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51449
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

W ramówce TVN na wrzesień nie znalazł się Ostry Dyżur. Może będzie w październiku? Do 29 września emitowany będzie Przystanek Alaska, a od 30 września Brygada Ratunkowa 6, tak napisali w ofercie programowej TVN. Heh:-(

boone

Tez o tym przeczytalam i sie zalamalam, przeciez mieli puscic ER w pazdzierniku!!! Dobrze że chociaz puszcza brygade, bo ona chyba duzo odcinkow nie ma...

ocenił(a) serial na 10
boone

Przepraszam za głupie pytanie, ale który sezon puszczany jest w tv Polska? Ostatnio co oglądałam to był sezon 1 lub 2 lata, lata temu. Potem zaczęły się powtórki, przerywanie w środku, zaczynanie od początku i w końcu się pogubiłam.

ocenił(a) serial na 10
marta_5

To straszne! Nie wiem jak ja przeżyję dłużej bez ER! Chyba znienawidzę TVN!

michalpopow

Kilka miesiecy temu skonczyli nadawac 8 sezon. Teraz czekamy na 9 :) pozdr.

ocenił(a) serial na 10
Kasia_30

To nie możliwe!!!!!!:(:( Stacja TVN w oficjalnym piśmie skierowanym do fanów ER obiecała, że emisja tego serialu będzie wznowiona od października. Jeśli nie dotrzymają słowa to poprostu będzie masakra!!! Ja nie wytrzymam bez ER.

Pozdro

ocenił(a) serial na 10
Szaku

:( ja chce ER !
TVN nieźle wykiwał wszystkich ERholików :(

ocenił(a) serial na 10
Azi

Azi ;) Będziesz zmuszona oglądać Third Watch ;D 6 sezon wymiata ;)
Ja tam jestem szczęśliwa :P A ER puszczą w październiku ;] Uszy do góry ERholicy xD

ocenił(a) serial na 10
Scully15

No raczej nie od października tylko od listopada, 6 sezon Brygady Ratunkowej ma 22 odcinki, czyli skonczy sie chyba na poczatku listopada, albo na koncu pazdziernika :-P

ocenił(a) serial na 10
boone

Nawet mi nie mówcie że nie mają zamiaru puszczać ER! Cholera jasna ja tu czekam i końcem wakacji pocieszam się tym, że puszczą Er a tu dupa! FUCK!! :

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Moze puszczą ER w późniejszych godzinach mnie by to odpowiadało mogliby za to zdjąć Detektywa Monka(kiedys lubiłam ten serial ale tylko pierwszą serię). Moga ER puściw godzinach 21.00 - 22.00 - 23.00

ocenił(a) serial na 10
Sonia_2

Bez paniki!
6 (a zarazem ostatnia) seria Brygady Ratunkowej ma 22 odcinki, a ten serial bedzie leciec od 30 wrzesnia od pon-pt. Wiec tylko 4 tygodnie ;p
Z tego co slyszalam, to ER ma leciec 2 razy w tygodniu, wiec moe poleci w pozniejszych godzinach lub zaraz po skonczeniu BRYGADY :)
ER poleci na pewno, nie martwcie sie! :)

elane

skad wiesz ze 2 razy w tygodniu ma leciec er? Jak tak to moze leciec w weekend.

boone

Kurde ten tvn cały czas kręci :/ mogliby w końcu puścić ER... Matoły :| mam nadzieję, że puszczą to jak Brygada się skończy...

ocenił(a) serial na 10
Alklossien

Mam nadzieję, że stacja TVN wyemituje sezony od 9 do 11 za jednym zamachem. Bo jeśli wykupiła prawa autorskie tylko do sezonu 9 to 10 obejrzymy za rok. I tym sposobem s11 na naszych ekranach zagości w roku 2008. Nie miałabym nic przeciwko temu gdyby serial rozpoczynał się o godzinie 16:00.

Mam prośbę to wszystkich ERholików!!!Poszukuje napisów do ER sezon6. Jeśli ktoś zna stronkę, z której można je ściągnąć proszę o zamieszczenie linku.

Pozdro :):)

ocenił(a) serial na 10
Szaku

No ja mam nadzieję, że dadzą kolejne sezony....!!Powinni puszczać właśnie o 16:00 albo wieczorem około 20:30-co jest już pewnie i tak wykluczone...:/ Z powodu "Na wspólnej" i innych takich...

ocenił(a) serial na 10
boone

Nie dość, że nie będzie z początkiem września (taką miałam nadzieje, pocieszałam się że wraz z rokiem szkolnym zacznie się Er...a tu...) to jeszzce dwa razy w tygodniu?!? CO TO MA ZNACZYĆ?!?!...eh :(

boone

akurat temu, że będzie tylko dwa razy w tygodniu, to się nie dziwię, bo zostały już im tylko 3 sezony do puszczenia, a przedtem mieli 8 na cały rok... a poza tym na pewno te nowsze sezony są sporo droższe... ale no i tak mają to puścić ):

ocenił(a) serial na 8
Alklossien

podsumujmy. w Polsce wyemitowano 8 sezonów. a ile wogóle nakręcono? i czy dalej jeszcze kręcą?
co macie na mysli ze od 9 do 11. tyklko tye wykupił tvn???

ocenił(a) serial na 10
moonlady

nakręcono właśnie 11 sezonów. Tak, kręcą dalej. Byłoby bardzo fajnie gdyby tvn wykupił serie od 8 do 11, ale z regóły w cuda nie wierzę, więc na razie czekam na ta 9 serie i będę szczęśliwa.
całusy

boone

Dupa Romana !!! Ostry dyżur ma lecieć bo popełnie samobójstwo:(TVN nie róbcie JAJ!!!

boone

dzisiaj stacja nbc emituje pierwszy odcinek z 12 serii :) u nas dopiero seria 9 ma się pojawić w telewizji :)

ocenił(a) serial na 10
Kacheksja

ER puści TVN po wyemitowaniu 6-tego sezonu Brygady ratunkowej.
Tyle ;p

ocenił(a) serial na 10
Scully15

Forum ER Ostry Dyżur
www.ostrydyur.fora.pl Zapraszamy :D