Od 4 września ponownie na TVN Siedem o 17:30! Czekam teraz na ramówke TVN może powrót ER od 9 sezonu? The O.C. się kończy z końcem sierpnia, a ostatnie dni wakacji mają być powtórki "Moja krew" o tej porze... zatem może jednak ER?...
ale fajnie by było! Bo nie wszyscy mają tvn7... Jak bedzie ktoś coś wiedział o ramówce jesiennej niech napisze;D
Zgadza sie narazie telewizja TVN nie zamierza puszczac sezonu 9 zapewne tak jak mowil moj przedmowca wpierw wyemituja sezony od 4 do 8 a potem puszcza 9 na TVN
No bo jaki byłby sens emitowac na TVN 7 4 sezon ( od 82 odcinka) ,a na TVN emitowac 9 nikt by juz nie ogladal na tvn 7 tylko w tvn
P.S pewne na 90% jest to ze telewizja TVN ma juz licencje na sezony od 9 do 12 wiec pozostaje nam tylko czekac az wyemituja powtorki na tvn 7 ( 8 sezonow liczy 180 odcinkow wiec do konca tylko 98)
Tyle juz wytrzymalismy to wytrzymamy jeszcze troche a ponoc warto bo serial jest z sezonu na sezon coraz ciekawszy szczegolnie 12
Jak oblicze kiedy skonczy sie sezon 8 na tvn 7 to dam znac kiedy moze zostac potencjalnie wznowiona emisja na tvn
POZDRAWIAM
Witam wlasnie dokonalem obliczen kiedy tvn7zakonczy emisje 8 sezonu Ostrego Dyzuru
A wiec podsumowujac 8 sezonow liczy 179 odcinkow ( przepraszam za blad wczesniej pisalem ze 180)
TVN 7 rozpocznie emisje serialu od 04.09.2006 od 82 odcinka od poniedzialku do piatku.
Z moich obliczen wynika ze ostatni odcinek 8 sezonu zostanie wyemitowany w TVN 7 24.01.2007 ( liczac ze w dniach 02.11.2006 i 02.01.2007 ostry dyzur zostanie wyemitowany.
Jeśli natomiasr byly by jakies przerwy w emisji serialu to oznacza to ze koniec ostrego dyzuru na tvn nasdtompi z koncem stycznia 2007 roku
Co oznacza ze od lutego 2007 roku na TVN premiera 9 serii :)))
Ale to jeszcze nie koniec jesli tvn 7 skonczy emitowac er w styczniu a tvn bedzie w tym czasie emitowal jakis serial pomiedzy 14 a 14 45
To bedziemy musieli poczekac az sakonczy sie emisja serialu : ((
i dopiero wtedy na TVN bedzie 9 seria o ile nie puszcza najpierw innego serialu.
P.S jedno jest pewne tak jak juz wspominalem TVN ma juz licencje na sezony od 9 do 12 licencje nabyl na mocy 5 letniej umowy podpisanej z Warner Bros umowa jest ważna do 28.12.2010 co oznacza ze jesli w tym terminie TVN nie wyemituje formatow zawartych w umowie to straci prawo do ich emisji do czasu ponownego odnowienia licencji
A jak wiemy niedorzecznoscia bylo by zawierac 5 letnia umowe za 95 000 000 $ i nie emitowac tego co nam daje licencjonodawca ze swojej kolekcji ( Warner ma tego sporo) i czekac na to ze jak nie wyemitowalismy tera to trudno za 5 lat odnowimy licencje i poscimy
Na zakonczenie dodam tylko ze 9 seria i kolejne beda w TVN na pewno przed 28.12.2010 a wiec jest nadzieja ze jak nie puszcza ER po zakonczeniu powtorek na tvn 7 w 2007 roku na tvn to zrobia to miedzy 2008 a 2010 ale mam nadzieje ze nie bedzie trzeba czekac tak dlugo
POZDRAWIAM
P.S jak ktos bedzie mial jakies wiadomosci o powrocie er na antene tvn od 9 serii to prosze piszcie
Z gory dziekuje
Ja niestety nie mam tvn7 więc nie mogę oglądać jednego z moich ulubionych seriali czyli ER, szkoda też że tvn przestało emitować The O.C.
Szkoda że na ER w TVN będziemy musieli tak długo czekać. Mam nadzieję że twoje prognozy się nie spełnią :D