PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51348
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Pytania

ocenił(a) serial na 8

Mam kilka pytań dla tych co oglądali dalsze sezonu ER. Czy Carter poślubi swoją obecną dziewczynę ( Kim - chyba) i czy ona urodzi tego chłopca? Co się będzie działo z Susan? Kiedy Abby zaczyna znów być z Kovacem?

ocenił(a) serial na 10
A5000

Mały Joshua przestanie się ruszać w brzuchu Kim i niestety będzie musiała urodzić go wiedząc, że już jest Martwy. Carter w końcu poślubi Kim ale nie będzie im się układało najlepiej. W ogóle Carter zniknie na kilka lat, powróci dopiero w ostatnim sezonie. Susan po tym jak Carter dostanie kontrakt w szpitalu o który ona się ubiegała, wyjedzie z mężem i Synkiem i też wróci tylko w ostatnim odcinku 15 sezonu . Abby po ciężkim dniu w pracy przyjdzie któregoś wieczora do Luki, żeby pogadać i tak jakoś zaczną się całować:) Potem niby obije stwierdzą, że chcą być tylko przyjaciółmi ale namiętności między nimi nie wygasną i po bardzo krótkim czasie okaże się że jest w ciąży:)

ocenił(a) serial na 10
A5000

urodzi zmarłe dziecko chłopca nazwa go Joshua ale jeszcze w pon chyba na Polsacie będzie ten odcinek z jej porodem, Susan urodzi chłopca Cosmo będzie jeszcze w 11 sezonie tym który w środę zaczyna się na Polsacie z tego co widziałam będzie jeszcze z tym swoim chłopakiem Chuckiem
dalej nie wiem ale chyba odejdzie.
Abby w 12 sezonie bedzie w ciazy z kovacem ale kiedy do siebie wroca nie wiem, a tez jestem ciekawa bo chyba carter wkoncu nie wzial slubu z ta kem nie widzialam slubu bo nie ogldalam wszystkich odcinkow ale jakby wzial pewnie bylo by o tym w filmiku na youtubie na te pytanie tez nie znam odp.

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

czyli jednak Carter poślubił Kem a był pokazany ich ślub ?

NATIOREIRO

Nie było pokazanego. W 15 sezonie jak Carter wrócił to mówił że w małżeństwie z Kem mu się nie układa, a w ostatnim 15 sezonu w mowie otwierającej Centrum też wspominał o żonie...

ocenił(a) serial na 8
dzastonoga

Dzięki za odpowiedzi. Oglądałam ostatni odcinek 15 sezonu więc widziałam Susan, Cartera, Corday, Bentona.
A jeszcze nasuneło mi się dwa pytanie: co będzie z synkiem Weaver?

ocenił(a) serial na 10
A5000

po śmierci Sandy rodzina Lopezów będzie starała się walczyć o Henrego w sądzie, ale w końcu dojdą do porozumienia z Weaver i podzielą się opieką nad nim. A kiedy Weaver wyjedzie z Chicago zabierze syna z sobą.