PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51384
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Czy ten serial już się skończył ?? Czy może kręcą kolejne sezony ?? I ile ich do tej pory wyszło ??

ocenił(a) serial na 10
____59

W USA leci teraz 14 sezon, 15 sezon będzie prawdopodobnie ostatnim !

dziej4

Dziękuję za odpowiedź, trochę mnie zaskoczyłeś z tym ile tych sezonów już jest. Ja myślałam, że na 9 skończyli...;)

ocenił(a) serial na 10
____59

mam nadzieję, że pozytywnie Ciebie zaskoczyłem, 9 seria jest naprawde bardzo ciekawa :) zapraszam na forum www.ostrydyur.fora.pl

dziej4

Ależ oczywiście, że pozytywnie ! Bardzo lubię ER także im więcej tym lepiej (ja narazie na 8 sezonie skończyłam) tylko żeby obsada za bardzo się nie zmieniała :))

ocenił(a) serial na 10
____59

Obsada w nowych sezonach zmieniła się dość znacznie, ale nie znaczy to że odcinki są nieciekawe, wręcz przeciwnie :)

dziej4

Aha...a czy jest może nadal Carter, Susan, Abby i Elizabeth Corday ?? Pytam bo to jedne z moich ulubionych postaci z tych późniejszych sezonów...;)

ocenił(a) serial na 10
____59

Zapraszam na forum www.ostrydyur.fora.pl a dowiesz sie wszystko co chcesz :) pozdro !

użytkownik usunięty
dziej4

Dzięki za podanie linku, tylko jest mały problem. Jakieś dwa lata temu próbowałam się tam zarejestrować, do tej pory nie została zaakceptowana moja aktywacja, tzn. zarejestrowałam się, ale potrzeba było akceptacji admina forum, który do tej pory nie zaakceptował mojej obecności tam. Dodam jeszcze, że w sprawie mojej aktywacji próbowałam się skontaktować z kimkolwiek z tej strony. Jak grochem w ścianę. Także dzięki, ale poczytać to ja sobie mogę i na forum filmwebu.

A odpowiadając na pytanie Marge. Za granicą widziałam odcinki 9 lub 10 albo nawet późniejszego sezonu, nie wiem dokładnie, który to był. Aktorzy byli ci sami co z 8 sezonu. Nie widziałam tylko Corday i Susan, ale może to był odcinek bez nich. W każdym bądź razie są bardzo ciekawe (nie będę zdradzała fabuły) i nie mogę się doczekać kiedy w końcu TV uraczy nas nowymi sezonami.

ocenił(a) serial na 10

ale teraz forum "odżyło" jak skontaktujesz się z Adminem, albo założysz nowe konto, to na pewno aktywacje otrzymasz :) pozdro