PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51449
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

jeszcze dwa tygodnie temu nasz kochany serial był w pierwszej 20. co się stało że teraz spadł na 81 pozycję!!! rozumiem że Ostry dyżur nie jest już emitowany.. ale nie zapomniajmy o nim!! robimy akcje.. namawiajcie swoich znajomych żeby dali naszemu serialowi ocenę 10 :]

ocenił(a) serial na 10
dzastonoga

ej jak to wogole mozliwe ze byl w pierwszej 20 !!!!!!!!!!!skandal...
a to ze jest na 81 mmiejscu to karygodne....
no comen...;/

użytkownik usunięty
dzastonoga

ja znalazłem sposób. wystarczy dawać 1 pkt filmom, które są przed er. tym sposobem zrzuciłem już kilka filmów. wiem, to chore, ale cel uświęca środki ;)

użytkownik usunięty

Ale z Was psychole.................(pozy tywne)hehe!!!!Ja zaglądam na forum codziennie i też zauważyłam,że jest coraz mniej nowych postów:):)a szkoda........... :(Wesołych Świąt Wszystkim :):)

ocenił(a) serial na 10

hehe...fajny sposób;))) podoba mi sie;DD a gdzie mozna oblukac ten ranking??

użytkownik usunięty
dzastonoga

Taaa... ten pomysl na zmuszanie znajomych to ja znam 8-)
Poznalam na wlasnej skorze mozna by rzec 8-)

użytkownik usunięty

28 marzec 2005 - Ostry dyżur na 47. miejscu :( dlaczego??? przecież to najlepszy serial w historii...

użytkownik usunięty

ale za to w rankingu ludzi, Noah Wyle, nasz kochany John Carter z naszego kochanego ER jest na 7. miejscu!!! przynajmniej dzisiaj.

a dzisiaj ER jest na 25 miejscu!! yeah :]

użytkownik usunięty
dzastonoga

już nie. Godzina 16.50 - ER na miejscu 34. A Noah Wyle na 12 :( oczywiście Noah w rankingu ludzi a nie filmów.

ocenił(a) serial na 9

a jednak nie. luknij na średnią ocen. er ma ocenę wyższą niż filmy, które są przed nim. niedługo pewnie podskoczy wyżej. czyżby mój sposób się sprawdzał? ;]

ocenił(a) serial na 10
dzastonoga

ale gdzie w ogóle mozna sprawdzic te statystyki??;)

ocenił(a) serial na 10
Wilma_2

zreszta nawet jesli dałam wszystkim filmom przed ocene - 1 to np. te które maja nizsza note i nawet mniej głosujacych i tak są przed...to według czego jest prowadzony ten ranking??;)

użytkownik usunięty
Wilma_2

tez sie nad tym zastanawiałam... nie sprawiedliwe

ocenił(a) serial na 10
dzastonoga

hahaha!!! widzieliscie to?? ER z 35 miejsca wpadło na 16;DDD ale sobie zgniłam...nasza metoda chyba działa;DDD
ale za to noah był jeszcze przed chwila na 27, ale po paru "negatywnych" ocenach jest juz na 9;DD
pozdro;)))

Wilma_2

po obserwacjach stwierdziłam że ranking nie zmienia się po każdym oddawanym głosie.. dlatego tez filmy mające minimalnie niższa notę od naszego ER sa wyżej... ale po godzinie, dwóch wszystko wraca do normy :)

ocenił(a) serial na 10
dzastonoga

ej no przepraszam!!! z jakiej paki noah jest dzisiaj na 48??(szok!!)
ej przeciez to jest niemozliwe....
i w ogóle ER na 18 a powinien byc na 16 jak z ocen mozna wywnioskowac!!!!!
jasny gwint!!

użytkownik usunięty
Wilma_2

buuuuuuuuuuuuuu... Carter trzymaj się! wierzymy w Ciebie! jako przedstawiciel naszego kochanego ER wierzymy (przynajmniej ja) ze wrócisz do pierwszej 10! Kochamy Cie! A co do ER to ten ranking jest neisparawiedliwy nawet jak film ma mniej to i tak jest wcześniej od tego co ma więcej... ale wazne ze ER wrócił z 47 miejsca do pierwszej 20...

użytkownik usunięty

zachęcam wszystkich fanów do dawania 1 filmom i osobom przed ER i przed Wyle'm! Ostry Dyżur jest najlepszy i musi wygrać!

użytkownik usunięty

i głosujcie zarównojako użytkownicy zalogowani i po wylogowaniu :]

ocenił(a) serial na 10

oooooooooooooooo
o tym nie wiedziałam....
trzeba sie zaraz wylogowac;DD

użytkownik usunięty
Wilma_2

o nie!!!!!!! teraz ER na 64. miejscu! A Noah'a wogóle nie ma na liście a z ilosci punktów ktore ma powinien być gdzieś na 4.! To niesprawiedliwe... powiedzcie mi na czym ten ranking polega???

pod rankingiem jest wzór wg którego obliczana jest ocena imiejsce w rankingu... noah rzeczywiście ocenę ma wysoką, ale w tym wzorze dużą wagę ma ilość głosów oddanych. noah niestety ma ponieżej 1000. a zobaczcie ile głowós ma pierwsz dziesiątka... o wiele więcej...

więc zaangazujmy naszych znajomych do głosowania :]

użytkownik usunięty
dzastonoga

heh, tylko kto ma aż tylu znajomych?
ja jednak zachęcałbym do głosowania po wcześniejszym wylogowaniu się - wtedy można głosować na dany film bodajże raz dziennie

pozdro
redd ;]

ocenił(a) serial na 10
dzastonoga

ja to juz w ogóle tego nie rozumiem...dlaczego noty na TOPie sa inne niz te na poszczególnych stronkach??? to jakies chore...brak słów....ehhh

Wilma_2

noah awansował do pierwszej 100 :] jeszcze troche i będzie coraz wyżej i wyżej :P

użytkownik usunięty
dzastonoga

ją sie staram i zapraszam znajomych do głosowania:)