Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51508
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur
ocenił(a) serial na 9
gosia914

zobacz odcinek chaos theory...helikopter mu ją odciął

użytkownik usunięty
moniek_sz

Ten Romano nie miał szczęścia do helikopterów

Nie miał szczęścia? Na krótko "Ostry dyżur"zamienił się w "Oszukać przeznaczenie".

ocenił(a) serial na 10
moniek_sz

A który to odcinek, chyba 10 sezonu, gdzie Romano na wszytkich krzyczy, a potem wdaje się w bójkę ?

ocenił(a) serial na 9
lampard22

wiem chyba o co chodzi...Romano jest w barze, kogoś zaczepia, zaczyna się kłócić i bić? to chyba któryś z tych odcinków gdy wrócił już do pracy po stracie ręki, ale który nie pamiętam

ocenił(a) serial na 10
moniek_sz

Tak, właśnie o ten chodzi, coś niedawno leciał w tv, ale coś go przegapiłem i próbuję go namierzyć.

ocenił(a) serial na 9
lampard22

teraz leci chyba 10 sezon na tvn, a Romano umiera w odcinku freefall, więc szukaj w tych przed freefalem

ocenił(a) serial na 10
moniek_sz

Tak, widziałem ten odcinek i to chyba jeden z najlepszych jakie widziałem :) Szkoda Romano...

ocenił(a) serial na 9
lampard22

Zgadzam się. To jeden z moich ulubionych bohaterów Ostrego dyżuru. Helikoptery go prześladowały ;p...

ocenił(a) serial na 10
moniek_sz

Freefall to chyba jeden z najlepszych odcinków. Lubię takie odcinki, takie dynamiczne, gdzie dużo się dzieję i akcja jest szybka. Wtedy działają szybko i pod presją. Podobny odcinek był jak Weaver z tym młodym odbierała poród w karetce.

ocenił(a) serial na 9
lampard22

A wiesz, może dlaczego Carter i Abby się rozstali? Oglądam serial na tvn, ale nie mam możliwości oglądać wszystkich odcinków.

ocenił(a) serial na 10
Hadley

Ogólnie coś chyba nie mogli dojść do porozumienia. On już nawet kupił pierścionek i miał się jej oswiadczać. Coś później było, że wyjechał do Afryki, a Abby tego nie chiała. Potem wrócił, ale zaginął Luca i Carter pojechał go ratować. Potem długi czas był w Afryce i wrócił z dziewczyną w ciąży (co było dzisiejszym odcinku).

Ale też różnie to oglądam i oglądałem. Specjalistą od tego serialu to nie jestem.

ocenił(a) serial na 10
lampard22

Jest to odcinek 9x18 Finders Keepers, a ta akcja pojawia się na końcu odcinka.Romano był moją 2 ulubioną postacią.

ocenił(a) serial na 10
Dominika56

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
lampard22

Ale i na początku jest ciekawie, furia Romano, która mnie straszne rozbawiła

ocenił(a) serial na 10
Dominika56

No słyszałem o tym odcinku i muszę go zobaczyć. Chciał wszystkich zwalniać...:)

ocenił(a) serial na 10
lampard22

Oj tak, przyznam, że cały odcinek jest o jego złośliwościach.

Dominika56

tak uwielbiam fragment jak odlatuje mu ręka że nagrałem go sobie i ciągle oglądam :)

ocenił(a) serial na 10
Ekrad

sadysta:P

Dominika56

żeby tylko :)