A który to odcinek, chyba 10 sezonu, gdzie Romano na wszytkich krzyczy, a potem wdaje się w bójkę ?
wiem chyba o co chodzi...Romano jest w barze, kogoś zaczepia, zaczyna się kłócić i bić? to chyba któryś z tych odcinków gdy wrócił już do pracy po stracie ręki, ale który nie pamiętam
Tak, właśnie o ten chodzi, coś niedawno leciał w tv, ale coś go przegapiłem i próbuję go namierzyć.
teraz leci chyba 10 sezon na tvn, a Romano umiera w odcinku freefall, więc szukaj w tych przed freefalem
Tak, widziałem ten odcinek i to chyba jeden z najlepszych jakie widziałem :) Szkoda Romano...
Zgadzam się. To jeden z moich ulubionych bohaterów Ostrego dyżuru. Helikoptery go prześladowały ;p...
Freefall to chyba jeden z najlepszych odcinków. Lubię takie odcinki, takie dynamiczne, gdzie dużo się dzieję i akcja jest szybka. Wtedy działają szybko i pod presją. Podobny odcinek był jak Weaver z tym młodym odbierała poród w karetce.
A wiesz, może dlaczego Carter i Abby się rozstali? Oglądam serial na tvn, ale nie mam możliwości oglądać wszystkich odcinków.
Ogólnie coś chyba nie mogli dojść do porozumienia. On już nawet kupił pierścionek i miał się jej oswiadczać. Coś później było, że wyjechał do Afryki, a Abby tego nie chiała. Potem wrócił, ale zaginął Luca i Carter pojechał go ratować. Potem długi czas był w Afryce i wrócił z dziewczyną w ciąży (co było dzisiejszym odcinku).
Ale też różnie to oglądam i oglądałem. Specjalistą od tego serialu to nie jestem.
Jest to odcinek 9x18 Finders Keepers, a ta akcja pojawia się na końcu odcinka.Romano był moją 2 ulubioną postacią.
No słyszałem o tym odcinku i muszę go zobaczyć. Chciał wszystkich zwalniać...:)