PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51385
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Co myślicie o Luce i Sam ???? Wydaje , wam się ,że między nimi będzie coś jeszcze ??

ocenił(a) serial na 7
krokodyl5555

Myślę ,że nie .ponieważ Luka nie długo wróci do Abby, która okazała się jego jedyną prawdziwą miłością.

krokodyl5555

Trudno powiedzieć, prawdopodobnie Sam bedzie w ciąży z Lucką.

użytkownik usunięty
krokodyl5555

oj raczej nie....wisac niezłe zgrzyty pomiedzy nimi.mały aleks przestal go trawic. a sam nie moze zakonczyc sprawy z stevem(swoim bylym mezem).no i kovac bedzie jedynie szczesliwy z abby.

krokodyl5555

co sie stalo w dzisiejszym odcinku że ten maly tak sie obrazil na lukę? wyszlam na chwile z pokoju a tu takie wazne wydarzenia sie dzialy;P

użytkownik usunięty
alien_2

chodzi o to ze znow pojawil sie jego ojciec Steve i chcial zabrac malego....na szczescie pojawal sie luka i odwiodl go od tego dlatego aleks jest zly na niego

Laka i Abby? Oby. Super by było gdyby znowu byli razem. Swoją przygodę z ER rozpocząłem ok. 2 miesięcy temu, nie widziałem poprzednich sezonów. Oni kiedyś mieli dziecko?

kin1313

*Luka

ocenił(a) serial na 9
kin1313

Sam i Luka ? Nie. Sam pojawiła się dopiero w 10 sezonie. Luka chyba koło 6. Miał rodzinę w Chorwacji, którą stracił podczas walk w dawnej Jugosławii. A dziecko Sam to wpadka. Znając przyszłość można powiedzieć, że nie będą razem. Niestety.