PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51381
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Dzisiaj był ostatni odcinek 8. serii (epidemia ospy). Czy ktoś wie, kiedy TVN ma zamiar(jeśli w ogóle) wyemitować kolejną serię, a jeśli tak to w jakich godzinach...
Liczę na odpowiedź :)
kasiunia---15@o2.pl ---> jeśli coś wiecie piszcie!

Kassia_MC

Juz rok temu pisano petycje i duuuuuzo osob sie pod nia podpisalo... w tym ja rzecz jasna.... ale oni nawet nie wykupili nastepnych sezonow... kurde....<beczy> napiszmy jeszcze raz... przeciez musza w koncu to zrobic bo fani ich zabija z bezsilnosci i flustracji....

chanet_2

Czyli oni nie mogą tego puścić, bo komuś się nie chciało kupić kolejnych sezonów?! To, że połowa tego kraju chce obejrzeć ten serial się nie liczy? Bez sensu!

Kassia_MC

Prawda jest taka,że TV ma nas gdzieś i robi co chce bo wie,że i tak ludzie będą oglądać to co puszczą (z braku laku dobry kit:||| ) Ale 4 raz emitować ER od początku? Ja proponuję tam dzwonić:] może jak się ich telefonami zbombarduje to zaczną myśleć!

Kassia_MC

Napisałam do TVNu i jak zwykle nic nie wiem...:
"Trudno obecnie przewidzieć kiedy pojawi się na naszej antenie kolejna
część serialu "Ostry dyżur".
Będziemy Państwa informować Państwa w zapowiedziach programowych.

Pozdrawiam
Ewa Patoka
Dział kontaktów z widzami"

użytkownik usunięty
Kassia_MC

Czyli ta sama szablonowa odpowiedź, którą dostali wszyscy. Najlepsza będzie chyba petycja, jeśli ktoś zrobiłby taką akcję niech poda adres, pod którym należy złożyć swoje podpisy. Może taka inicjatywa odniosłaby jakiś skutek...

Strasznie mi brakuje tego serialu.... Ustawiałam sobie obowiązki domowe tak aby o 17.00 nie przegapić odcinka, ewentualnie żeby następneo dnia obejrzeć... tak jakoś pusto mi bez tej codziennie słyszanej melodii. Znam ją na pamięć i oprócz motywu przewodniego "Friends" jest to jeden z moich ulubionych filmowych kawałków.

ocenił(a) serial na 9

straszne, chyba jedyna szansa w Warner Bros, że wyda kolejne sezony na dvd bo inaczej zawsze będziemy w tyle, kurna mać żeby być 5 sezonów wstecz niż amerykanie? buuuuuuuu :( dawać nam erke!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Lara_Perkins

Można spróbować dzięki stronie http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=456
zachęcam wszystkich do wsparcia podpisem.