Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51511
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Serial na dvd

użytkownik usunięty

Mam taki problem: kupiłam pierwsze 3 sezony ER na dvd i niestety dwa ostatnie odcinki 3 sezonu mi się nie włanczają :( Płyta sie poprostu zacina i nie pójdzie dalej. W związku z tym nie wiem czy kupować kolejne sezony. Może miał ktoś podobny problem? Komuś się jakiś odcinek nie wlanczał? Prosze o odpowiedz :)

mi tylko się na chwilke zacinał ale to chyba na płytce z 10 albo 9 sezonen.
Niestety te płytki dwustronne mają to do siebie że łatwo je poryswoać . Trzeba uważać :))

Ola_ny

10 sezonu nie musisz kupować bo będzie leciał na POLSACIE . Od 9 marca ;DDDD
Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Ola_ny

Dzięki za odpowiedź :) No właśnie słyszałam że wreszcie mają puścić kolejne sezony ;D Super ;D;D

ocenił(a) serial na 8

Jak kupujesz orginalne filmy na dvd nie odtwarzaj na PC albo laptopie bo dvd-romy po jakims czasie zaczynaja rysowac plyty ,a szkoda filmow. Ja ogladam tylko w otwarzaczu dvd i nie zdarzylo mi sie aby porysowalo jakoms plyte. A jak sie plyta zacina to radze ja reklamowac bo to pewnie wada produkcyjna. :)) pozdro

użytkownik usunięty
mihas

No ja też oglądam tylko na odtwarzaczu dvd, bo w komputerze i tak nie da rady - nie mam dźwięku, coś się zepsuło :(. No ale kupiłam już kolejne 3 sezony i narazie nic mi się więcej nie zacina :)