Jakieś wskazówki skąd można pobrać ten serial? Bo nie mogę znaleźć żadnego dobrego torrenta ani na żadnym warezie aktualnych linkow ;s
Mam pytanie. A wystarczy ci on online ? Z lektorem w dobrej jakości za darmo i bez limitów ?
No to zapraszam na gg tam ci podam strone chociaż google też da rade zapraszam !
17416483
kinomaniak(kropka)tv Logujesz się za pomocą Facebooka lub zakładasz darmowe konto. Gdy chcesz oglądać ostry dyżur włączasz go sobie i klikasz oglądaj bez limitu. Jeśli wyskoczy ci informacja że zbyt dużo użytkowników ... no to wtedy klikasz jeszcze raz oglądaj bez limitów, nigdy nie kliknąłem w to więcej niż 4 razy. A nadrobiłem na tej stronie 15 sezonów (all)
No to nie wiem dlaczego. Wiesz może dlatego że ja tam jestem już stałym bywalcem. Ale jak zrobisz sobie kilka set punktów a uwierz mi że bardzo łatwo. wystarczy zalożyć konto lubieć filmy na FB no to możesz potem sobie wymienić punkty na premium zobacz sobie w panelu :P
Ja ściągam stąd, myślę, że znalezienie napisów to chyba nie problem.
http://tnttorrent.info/torrent/_ER_Emergency_Room_-_Ostry_dy_ur_-_All_Seasons_1- 15_DVDrip_HDTVrip_XviD_MP3_avi_ENG__77868
nie do wszystkich zezonów sa chyba napisy ale na kinomaniakKROPKAtv masz i napisy i lektor wygodna strona.
Na wspomnianej przeze mnie stronie wszystko jest z lektorem, jedynie sezon 9 z napisami.
kinomaniaka nie znałem, dzięki. Przyda się do innych seriali, bo całe ER akurat mam na dysku. :)