PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Jakieś wskazówki skąd można pobrać ten serial? Bo nie mogę znaleźć żadnego dobrego torrenta ani na żadnym warezie aktualnych linkow ;s

ocenił(a) serial na 10
Bakane

Mam pytanie. A wystarczy ci on online ? Z lektorem w dobrej jakości za darmo i bez limitów ?

JonathanMD

co to za pytanie oczywiscie ze online bez limitow i w dobrej jakosci wystarczy mój zbawicielu xd

ocenił(a) serial na 10
Bakane

No to zapraszam na gg tam ci podam strone chociaż google też da rade zapraszam !
17416483

JonathanMD

napisz mi priv albo jak mozesz wyslij maila

ocenił(a) serial na 10
Bakane

kinomaniak(kropka)tv Logujesz się za pomocą Facebooka lub zakładasz darmowe konto. Gdy chcesz oglądać ostry dyżur włączasz go sobie i klikasz oglądaj bez limitu. Jeśli wyskoczy ci informacja że zbyt dużo użytkowników ... no to wtedy klikasz jeszcze raz oglądaj bez limitów, nigdy nie kliknąłem w to więcej niż 4 razy. A nadrobiłem na tej stronie 15 sezonów (all)

JonathanMD

dzieki wielkie ziomek ;]

JonathanMD

wlasnie klikam poraz 25 i ciagle wyskakuje ramka ze za duzo ogladajacych ;d ale i tak dobra strona

ocenił(a) serial na 10
Bakane

No to nie wiem dlaczego. Wiesz może dlatego że ja tam jestem już stałym bywalcem. Ale jak zrobisz sobie kilka set punktów a uwierz mi że bardzo łatwo. wystarczy zalożyć konto lubieć filmy na FB no to możesz potem sobie wymienić punkty na premium zobacz sobie w panelu :P

JonathanMD

Ja ściągam stąd, myślę, że znalezienie napisów to chyba nie problem.
http://tnttorrent.info/torrent/_ER_Emergency_Room_-_Ostry_dy_ur_-_All_Seasons_1- 15_DVDrip_HDTVrip_XviD_MP3_avi_ENG__77868

martt

Zawsze można obejrzeć na i_i_t_v (coś chyba blokuje normalne wpisanie tejże strony?). ;]

ocenił(a) serial na 10
aurosonic

nie do wszystkich zezonów sa chyba napisy ale na kinomaniakKROPKAtv masz i napisy i lektor wygodna strona.

JonathanMD

Na wspomnianej przeze mnie stronie wszystko jest z lektorem, jedynie sezon 9 z napisami.
kinomaniaka nie znałem, dzięki. Przyda się do innych seriali, bo całe ER akurat mam na dysku. :)

ocenił(a) serial na 10
aurosonic

Czy na i.i.tv. są odcinki bez limitów ?

Eisblume

Musisz się osobiście przekonać, bo kiedy ja oglądałem ER na tej stronie, to jeszcze megaupload działał... :)