Jak można przerwać emisje tego serialu w takim momencie. Teraz zaczyna sie robić naprawde ciekawie a oni tak po prostu kończą. Wrr ale jestem zła...Na szczęscie mam eMula. Dzisiejszy odcinek był swietny. Mimo to ciągle mam w pamięci wczorajszy :(. Wieczorem oglądałam go drugi raz i znowu płakałam....
No właśnie jak mogli nam to zrobić. Jak już tak robili to było zakończyć na tym wczorajszym fantastycznym odcinku ale smutnym :( Ktoś wie co było dalej ??
Bez sensu.................... :( teraz będziemy czekać do jesieni,czy oni nie mogliby się zlitować!!!!!!!Przecież do października wszyscy zapomną co było i co może puszczą od 1?????W ogóle nie myślą!!!!!!!
Byłbym bardzo wdzięczyn jak by kotś mi napisał o czym był dzisiejszy odcinek, bo niestety nie mogłem go zobaczyć ( zły i smutny przez to jestem). Która to byłą seria/sezon ?
To był już niestety osttani odcinek 8 sezonu... Nosił tytuł LOCKDOWN...
A teraz co w nim było:
W szppitalu było straszne zamieszanie, bo kilka pielęgniarek poszło na jakieś tam szkolenie i nie miał kto robić zastrzyków i te sprawy :P
Na dodatek do szpitala przyszło małżeństwo z dwójka dzieci, którzy tydzien temu byli w szpitalu i stwierdzono u nich objawy grypy... Teraz niestety okazało sie, że dzieci zaraziły się ospą( bynajmniej nie wietrzną! tylko taką, która w latach 40 zabiła pół Europy)... którą najprawdopodobiej przywieźli z Afryki... zostały wezwane słuzby spacjalne od takich przypadków, policja i wszytsko co potrzebne.
Szpital został zamknięty, dr Chen i Pratt dostali gorączki dlatego poszli na izolację, dr Carter i Abby opiekowali się dwójką chorych dzieci... niestety dziewczynka zmarła, a chłopiec był w bardzo cieżkim stanie...
Kilka walnietych facetow probowalo wydostac sie ze szpitala( pomimo tego, że było to zabronione ze względu na środki ostrozności, żeby nie było epidemiii) wyważając drzwi wózkiem... naszczęście John ich powstrzymał... nie siłą, tylko rozumem :)
Odcinek skończył się tak, że John i Abby pocałowali sie... nie zostało dokładnie wyjaśnione co z tą chorobą...
Kurcze, ja już chce nastepny sezon... mam nadzieje, że puszczą za niedługo... no chyba, że go jeszcze w Polsce wogóle nie posiadają... :/
pozdro :*
( mam nadzieję, że coś zrozumiałeś z tego co napisałam, bo czasami pisze dośc chaotycznie :P)
mam prosbe....mozecie mi napisac co sie dzialao wczoraj i przedwczoraj, bo nie udalo mi sie zobaczyc:((((((((
dziekuje i lacze sie w bolu...chamstwo!!
pzdr
Żebyśmy się nie zdziwili :// ostatnio przecież tak zorbili, że zaczęli od początku... :\
Ah, ja mam wielką nadzieję, że szybko puszczą nastepne sezony :D
I mi by wcale nie przeszkadzało, gdyby puscili od początku... naprawde z przyjemnością bym zobacyzła jeszcze raz :P
Psychiczna jestem, wiem :D
Ale uwielbiam ten serial... ]:-)
No wlasnie karygodne!!!przerwali.... co za chamstwo!!!a powod?moze ktos zna?? mam nadzieje, ze niedlugo puszcza kolejne sezonki:P...ale koniec dzisiejszego byl niezwykly...
pozdrawiam
p.s tez jestem zdenerwowana!!;/
to znaczy, że on się jeszcze nie skończył? bo ja nie wiem czy nakręcili jeszcze czy to był już ostatni odcienek? jak tak to jestem bardzo zła! :(
to nie koniec :) to jest 8 sezon a mamy chyba 11 jak sie niemyle.. ;] chociaz jakies pocieszenie
Załamka totalna! Nie mogli by wykupić dalszych odcinków? Od października mają puszczać, a ja wtedy będę w liceum i będę wracać do domu okoła 20.00. Będę musiała wszystko nagrywać i pewnie połowy nie oglądne ;(
Żaden skandal .Nie rozumiem waszego oburzenia .Przecież to norma ,że przerywają emisję .Wszystkie odcinki pokazane na TVN były na Polsacie więc Tvn poszedł na łatwiznę.Nie należy się nastawiać , że pokażą następne .Zamiast tego należy spodziewać się jakże "wspaniałych " brazylijskich seriali , setnych odgrzewek innych seriali a może 4,5 ,6 czy 7 wielkiego brata .Może także należy podnieść pensję dziennikarzom tvn bo przecież 50 tyś miesięcznie to żadna pensja ,a ludzie niech oglądają wspaniałe powtórki.Ja też bardzo lubię ostry dyżur ale też znam realia Polski i cieszę się że chociaż obejrzałem całe 8 sezonów tego wspaniałego serialu .Mogli przecież postąpić z ostrym dyżurem jak z całym zestawem innych ciekawych seriali.Góra jeden , dwa sezony(Buffy,anioł ciemności,Smallville,czy inne).Niestety ze zwykłym człowiekiem czy widzem który nie ma wpływów czy siły przebicia nikt się nie liczy
serdenko mylisz sie polsat postapił jeszcze gorzej i przerwał emisje w połowie sezonu co było chyba jego najgłupszym posunieciem!!! i zapewnaim Cie ze jednak pokaza kolejne sezony gdzies tu czytałam list od TVNu w którym napisali ze na jesien puszcza kolejne serie...wiec nasz sen trwa dalej;D;)
wilma jak zwykle ma rację ;) tvn zakończył na razie na ósmej serii, bo wcześniej emitował ją polsat, choć nie całą. dziewiąta powinna zacząć się od września, w prime time i raz w tygodniu, jako zupełnie premierowe odcinki w Polsce.
skandalem jest pora wyswietlania serialu. bo nie mogli go ogladac ani ci co ida do pracy na rano ( przewaznie wracaja do domu kolo 16-17), ani ci co ida do pracy na popoludnie ( przewaznie zaczynaja prace o 14-15). nie widzialam zadnego z odcinkow z tego tygodnia i szlag mnie trafia!
też tak uwarzam że powinni puszczać te odcinki poźniej. jestem zła na tvn że nie puszczają 9 serii ale jestem wstanie zaczekać i do października mogliby emitować serie od początku nie obraziłabymsię
No tak... to byl juz ostatni odcinek tego sezonu? jesli tak, to na zakonczenie tego odcinka powinni walnac napis "do wszystkich telewizji, chcecie pokazac ludziom co bedzie dalej? to wykupcie se kolejne sezony, ha!"... tani chwyt na kase i na widzow, a najgorsze jest to ze w przypadku takiej telewizji jak tvn, konczy sie poprostu chwytem ponizej pasa (czyt. totalnym olaniem wlasnych telewidzow). Niestety, tvn na ogladalnosci nie wiele straci (a szerze im teraz tego zycze), bo po 1. gdyby serial puszczali o innej porze niz o 15, to ogladalnosc mogla by byc nawet o 100% wieksza... wieksza ogladalnosc, wieksza strata dla tvn w momencie "urwania" emisji serialu (bo inne slowo na mysl mi nie przychodzi) - czyli, akcja z gory zaplanowana... Po 2. maja mase talk show'ow, dokumentow, innych seriali, filmow etc. i niestety, wiele z nich jest na przyzwoitym poziomie jak na polskie realia. Mowie "niestety", bo to nadal daje im chyba najwieksza ogladalnosc w polsce (gdzies czytalem ze tak jest..). Tak wiec wychodzi na to ze jedyna stroną, ktora odczuje na tym strate, jestesmy my - widzowie... Mam teraz tylko taka mala nadzieje, ze te bałwany z polsatu wykupia licencje na 9 sezon, zeby podratowac swoja sytuacje. To by bylo o wiele łagodniejsze rozwiazanie, niz robienie 15 minutowych przerw reklamowych. Jednak niestety moj rozsadek nie pozwala mi w to wierzyć :/
dzieki ze ktos opisal ten odcinek bo nie mialam szans go ogladac:(
uwazam ze to hamskie ze strony tvn w jaki zposob oni puszczaja seriale do kopuja polowe i kiedy robi sie ciekawie_ ciachi puszczaja od poczotku a potem nowa serie kupia... albo nie.... nie lubie za to tvn
Cóż, tak to już jest... Ale nie wolałabym żeby Polsat wykupił locencję na 9 sezon po 1. Słabo działa mi polsat, po 2. na Polsacie są o wiele dłuższe przerwy :/
Tak szczerze to w ogóle uważam, że określenie kanał bardzo dobrze pasuje do Polsatu... :]
Z tym kanałem to się zgadzam, ale to może lepiej że zrobią przerwę, bo będe tęskniła za wszystkimi, a nie tylko za Greenem... :( No ale jasne jest, że nie mogę się doczekać kolejnej serii ;)
Im wieksza by byla ogladalnosc polsatu, tym krotsze mogly by byc przerwy reklamowe, bo panowie od proszkow do prania i inteligentnych tamponow przeplacali by sie nawzajem, czyja reklama ma teraz poleciec i telewizja by wiecej zarabiala. Nowe sezony Ostry Dyżuru, serialu doskonale juz wypromowanego w polsce, w momencie masowej frutracji jaka wlasnie nastapila, bylyby swietnym sposobem na znaczne zwiekszenie zyskow. Niestety znajdujac sposob na polepszenie wlasnej sytuacji czesto stajemy sie pazerni, tak wiec wielce prawdopodbne jest, ze polsat jeszcze by przedluzyl przerwy reklamowe ;-) Osobiscie jednak, gotow bylbym je przebolec.
Witam
Już wyjaśniam dlaczego kolejna seria "Ostry Dyżur" niezostała puszczona odrazu po zakończeniu poprzedniej.Stacja TVN po obejrzeniu wyników oglądalności zdecyduje czy wykupi licencje na następną serie.Zapewniam że wykupienie licencji na ten serial nie jest takie proste.Trzeba uzgodnić warunki
licencji u dystrybutora.
Negocjacje dotyczą między innymi:Czy serial będzie emitowany codziennie czy może raz w tygodniu(jeżeli uzgodni się taki wariant trzeba ustalić dzień emisji,z oczywistych względów sobota jest najdroższa),godzinę emisji(im bliżej wieczoru stawka za odcinkek się zwiększa) itd.
Dlatego prosimy o cierpliwość.
bok
Pozdrawiam
Czy ktoś wie jak można ściągać er bez mienia jakiś tam eMulów? Mam zwykły windows 98 a bardzo chciałabym coś obejrzeć..Gdyby ktoś miał dla mnie odcinki to błagam przesyłajcie na tusika_12@interia.pl wzamian mam zdjecia carby ( cartera i abby)
zgadzam sie tutaj z wiekszsciach wypowiadajacych sie... tvn bardzo starci po tym jak rpzerwali tka wspanialy serioal ER i ktry wczensiej zostal przerwany przez polsat... mam nadzieje ze albo tvn albo polsta wykupi licencje na dalsze emitowanie sezonow i bedziemy mieli ten zacny zaszczyt doogladania ER do konca! ja dzisiaj nie wiedzialam co ze soba zrobic o godiznie 15.... niby probowalam ogladac ten nowy serial albo on jest denny glupi nudny i nie weim jak go jeszcze nazwac... ja CHCE ER!
W Wyborczej pisało że teraz będą puszczali "Przystanek Alaska" wszyskie odcinki jakie były do tej pory, a pamiętam, że kiedyś to oglądałem i się strasznie wlokło...