PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

tak jak w tytule sprzedam caly sezon 5 , angielskie wydanie zamieszczone na 3 plytach dual-layer , do wydania dolanczone sa pl napisy cena 100 zl (nizej nie zejde bo i tak wiecej dalem za to:/ )
pisze ogloszenie bo potrzebna mi kaska ,a jak wiadomo tonacy sie brzytwy trzyma:D zainteresowani gg2004862

wilkolak111

znaczy sie lapie:D aha i wydanie jest praktycznie nowe mam je miesiac ,uzywane bylo tylko 2 razy 22 epy obejrzalem w 2 dni :)

ocenił(a) serial na 10
wilkolak111

Dobrze ci radzę zejdz z ceny. Nie mówię tego jako zaintersowany kupnem tylko jako postronny obserwator. Nówkę w sklepie kupi się za niecałe 100 zeta więc twoja sugestia jest jawnym złodziejstwem

Paulos84

zlodziejstwem tego bym nie nazwal z tego tytulu ze dalem za ER 5 147 zl(moge pokazac paragon) a nie 100 wiec i tak trace na tym :) raczej byl to okresli jako problem natury techniczej:P w polsce mozna kupic za chyba 95 zl przesylka ile? 14 zl kurierem? to troche wyjdzie wiecej jak jak cos to juz nie dolicze przesylki a jak juz powiedzialem moj egzemplarz jest jak nowka

ocenił(a) serial na 10
wilkolak111

Każdy sezon do 6 włącznie za 89.90 w Media Markt... :-]

Totti

to to przepacilem:P no nic najwyzej zostanie ze mna zreszto ER ma wieksza dla mnie wartosc niz powiedzmy 50 zl trudno nawet zadowolony jestem hy

ocenił(a) serial na 10
wilkolak111

Tak 3maj... ER to ER... :-]