tak jak w tytule sprzedam caly sezon 5 , angielskie wydanie zamieszczone na 3 plytach dual-layer , do wydania dolanczone sa pl napisy cena 100 zl (nizej nie zejde bo i tak wiecej dalem za to:/ )
pisze ogloszenie bo potrzebna mi kaska ,a jak wiadomo tonacy sie brzytwy trzyma:D zainteresowani gg2004862
znaczy sie lapie:D aha i wydanie jest praktycznie nowe mam je miesiac ,uzywane bylo tylko 2 razy 22 epy obejrzalem w 2 dni :)
Dobrze ci radzę zejdz z ceny. Nie mówię tego jako zaintersowany kupnem tylko jako postronny obserwator. Nówkę w sklepie kupi się za niecałe 100 zeta więc twoja sugestia jest jawnym złodziejstwem
zlodziejstwem tego bym nie nazwal z tego tytulu ze dalem za ER 5 147 zl(moge pokazac paragon) a nie 100 wiec i tak trace na tym :) raczej byl to okresli jako problem natury techniczej:P w polsce mozna kupic za chyba 95 zl przesylka ile? 14 zl kurierem? to troche wyjdzie wiecej jak jak cos to juz nie dolicze przesylki a jak juz powiedzialem moj egzemplarz jest jak nowka
to to przepacilem:P no nic najwyzej zostanie ze mna zreszto ER ma wieksza dla mnie wartosc niz powiedzmy 50 zl trudno nawet zadowolony jestem hy