PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

The Dance We Do

ocenił(a) serial na 10

Taniec swojego życia, który prezentują Widzom bohaterowie Serialu nie przestaje mnie zadziwiać. Bardzo lubię przerwać na chwilę własny taniec, dołączyć do koła i wyeksponować w jego środku Marka, Abby, Elizabeth, Carrol i innych. Serial, który motywuje i nie przygnębia. We własnym słowniku synonimów, wpisałem słowo ER tuż obok słowa Tatuaż, gdyż podobnie pozostawia bardzo wyrazisty ślad, nie tyle na skórze co głęboko pod tą warstwą.

Sezon 7 "The" Serialu i opowieść Marka to najtrudniejszy czas dla mnie jako widza i wiernego kibica wszystkich 15 sezonów. Dla mnie Abby to postać, która już niedługo dźwignie ciężar całej Izby Przyjęć po (... trudno nawet o tym pisać ehh ). Cały serial dzielę na ER z Markiem w roli głównej oraz ER z Abby w nowej roli głównej.

Może byłoby łatwiej gdyby Mark wsiadł do tego pociągu z Susan. Często nie mogłem uwierzyć w to jak wielu znajomych mi mentalnych siłaczy łamało się pod obrazem (...) - trudno nawet o tym pisać ehh - Tańczmy dalej.

ocenił(a) serial na 10
k3r10n

Bardzo ciekawa wypowiedź, aczkolwiek uważam, że ciężar izby przyjęć spada na Kerry, na której i tak w większości spoczywał przed śmiercią Marka.

k3r10n

Faktycznie, bardzo ciekawa wypowiedź.
Zwłaszcza "Może byłoby łatwiej gdyby Mark wsiadł do tego pociągu z Susan." Nigdy sobie nie zadałem pytania, co by było, gdyby wtedy pojechał z nią i muszę powiedzieć, że w tej chwili mnie to zmiażdżyło. Bo faktycznie jego losy mogłyby zupełnie inaczej się potoczyć... ale to niby tylko serial i taki był scenariusz, ale daje trochę do myślenia. :)