Kolejny miesiąc bez Ostrego Dyżuru. Telewizja TVN robi sobie z nas, fanow ER po prostu jaja, i mają nas gdzieś. Przed świętami będzie wiadomo czy w styczniu możemy się spodziewać Er, czy musimy dalej czekać. Ostry Dyżur nire został uwzględniony również w ramówce TVN 7
Hejka, ciekawe, kiedy wkońcu puszczą ER w TV, bo jakoś na razie to mi się wydaje, że sobie długo poczekamy może puszczą znowu powtórki w wakacje jak to zwykle telewizja robi w wakacje nic tylko powtórki.Ta cała telewizja wymyśla i robi, co chce, bo im wolno a z nami i z naszym zdaniem się nie liczy, więc niewiem, co byśmy robili to oni zrobią to, co chcą i będą puszczać takie filmy i seriale, jakie oni chcą.Może trzeba pisać do TVN żeby, wkońcu zaczeli puszczać ER i oczywiście dalsze odcinki.
Po prostu mają nas, fanów daleko w dupie :| własnie liczylam ze moze puszcza ER na TVN7 bo ja nie oglądam od poczatku i liczyłam na powtórki. TVN jest beznadziejny :|
TVN jest do niczego :/...
Może jak się napisze petycję to puszczą? :P
Albo zasypmy ich e-mailami...:)...
Ewentulanie można ich szantażować...:).
Co im szkodzi dać ER...:
Co im szkodzi? Nie mają aksy bo jak serial dobry to i drogi. A zobaczycie, że jeszcze tak zrobią, że będzie w tym samym czasie co Lost i Desperate Housewives i będziemy się miotać po kanałach :/