według wielu ludzi Ostry Dyżur, miał się pojawić już w listopadzie, ale? Ale TVN sobie chyba żartuje ze wszystkich fanów ER:/ Również w listopadzie nie będzie Ostredo Dyżuru, a po Brygadzie Ratunkowej , która kończy się 8 listopada przewidziana została emisja Nash Bridges.
Kolejna szansa na Ostry Dyżur dopiero w grudniu i to pewnie dopiero pod koniec, jeśli w ogóle.
Ostry Dyżur nie został zaproponowany przez TVN również w innej godzinie niż 14.45 i nie znajduje się w ramówce na listopad.
A skad wiesz z jakiegoś oficjalnego żródła? Nie no to już sa kpiny:/ Jeżeli nie maja pieniedzy na nowe serie to moglibu puscic powtorki zawsze to lepsze niż nic
ale mozliwe jest że premierowe odcinki będą puszczać wieczorem, raz w tygodniu czy jakos tak
To jest poprosu bezczelność!!!! To ja czekam przez całe wakacje na walony wrzesień tylko po ta aby ER oglądać a oni sobe w klocki walą. Przesadzają i to na maxa. Jak w grudniu nie zobaczę ER to się strasznie zdenerwuję i napiszę do Tele Tygodnia:/
Pozdro SZAKU
Tutaj się pojawiły takie pytania, czy może być w innych godzinach i skąd wiem. Otóż wiem ze strony TVN, na której przedstawiona jest ramówka na kolejny miesiąc. (To się pojawia gdzieś koło 15 dnia miesiąca) A w innych godzinach też nie może być, ponieważ nie ma naszego serialu w ogóle uwzględnionego w ramówce na listopad.
Z tego co się dziś dowiedziałem z pewnego źródła TVN zastanawia się dopiero nad kupnem kolejnych odcinków:-/ i jeszcze sie niezdecydowali
O nie !!!!! to na pewno nie jest prawda, nie może być........ja długo bez ER nie wytrzymam... może chociaż powtórki puszczą, np od 1 sezonu i zanim skonczy sie 8 sezon na pewno już kupią do 11 :) ale mam nadzieję, że zrobią nam miła niespodzianke na nowy ro i puszcza ER...
A tak wogóle to ile Nash Bridges ma odcinków, albo inaczej ile odcinków zamierza wyemitować Tvn?
Poczekamy, zobaczymy. "Nash Bridges" ma jakoś 120 odcinków, przynajmniej tyle chcą wyemitować. Nie wiadomo kiedy pojawi się "Ostry Dyżur". Na razie pojawiła się tylko ostatnia seria "Brygady Ratunkowej". Może na nowy rokrzeczywiście coś się pojawi, w najgorszym wypadku przy wiosennej ramówce :)