A tu wciąż sie rozchodzi o 9 serię. Czytałam trochę o dalszych odc. i widziałam (chociaż po angielsku) i moim zdaniem nie ma czego żałować, że u nas nie lęcą.
Dlaczego nie ma czego żałowac ? Są aż tak złe ? Poza tym popularniejszm określeniem od słowa "seria", jest słowo "sezon" i w Ameryce używa się przede wszystkim tego słowa. Pozdrawiam :-)
Dlatego nie ma czego żałować, że serie "-naste" zamieniły ten serial w typową operę mydlaną, i to dość kiepską.
Angielskie słowo "sezon" znaczy co innego niż polskie słowo "sezon". Polskim odpowiednikiem angielskiego "sezon" jest "seria". Używanie polskiego "sezon" jako odpowiednika angielskiego "sezon" jest błędem.
Jak nie ma co żałować .. !! Jak się ten serial lubi to się żałuje że nie leci ... !! Dużo bardzo fajnych rzeczy sie wydarzyło w dalszych sezonach !! nie bd wymieniać jakich, ponieważ nie chce żeby ktoś poźniej do mnial pretensje o to !! ;P
Pozdro :*
ja zatrzymałam się odcinkach z tv, ale obejrzałam pierwszy odcinek 14 serii i powiem, że nie za ciekawy był, ale myślę, że to bardziej spowodowany jest tym, że całkowicie inni bohaterzy są, chyba tylko Abby została i pielgniarka.. myślę, że jak bedzie w tv i bedzie sie ogladalo to nie bedzie tak żle... w końcu to ER...
Już chyba z milion razy pisałam do TVN-u z zapytaniem czy w ogóle puszczą dalsze sezony, ale coś nie odpisują :/ Chyba sobie jeszcze długo poczekamy ...
a może jeszcze do TVN siedem ? czy to tak razem działa, że jedna informacja czy co... tzn. chodzi mi o to czy z tvn i tvn siedem ci sami odpisuja ??
pewnie masz rację, a mnie niestety nie stać, żeby kupić wszytskie serie na dvd, ale może na 9 jak wyjdzie się pokuszę... *marzyciel* :D