PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Od ostatniego odcinka 8 seri na Tvnie.I narazie nic nie zapowiada powrotu tego serialu w najbliszym czasie.Mam pytanie na co komu jakieś telenowele brazylijśkie lub Nash Bridges emitowanu po raz etny
ER WRÓĆ

ocenił(a) serial na 10
EuEl

naprawde bedzie juz rok? ale ten czas leci... dopiero co pamiętam jak Mark umierał :(

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Wiecie co?Ja myślę,że trzeba coś zrobić!Pomysł z petycją popieram,tylko że ja kompletnie się nie znam na tych rzeczach więc trzeba by było znaleźć kogoś kto by się tym zajął!Maile raczej nie skutkują,bo napisałam ich chyba za 20:)a jaaa chcęęęęęę ER!!!!

ocenił(a) serial na 10
hmmmm

Ja tez sie na tym nie znam ale przylaczam sie do pomyslu.
Jest taka stona www.petycje.pl.
Mozna by bylo zamiescic petycje i zbierac podpisy.
Gdy mieszkalam w Polsce nie ogladalam tego serialu(nie wiedzialam co stracilam).Przez przypadek kupilam 1czesc(po czesci dlatego bo byly polskie napisy;jeszcze nie opanowalam niemieckiego :-)) i zakochalam sie w tym serialu.Udalo mi sie kupic 5 czesci i czekam na mozliwosc kupienia dalszych.

EuEl

Już rok? Przeżyłam rok bez ER? (dobra, prawie rok). A wydawało mi się, że nie dam rady żyć ze świadomością, że po powrocie do domu nie obejrzę ER i nie będę śledzić dalszych losów lekarzy...
ROK!!!

ocenił(a) serial na 10
Lloret

Rok? jak ten czas szybko leci..;)
MI też brakuje ER, ale łudze się, że powróci na antene...:)

La_Musique

mogliby gdzies tak na poczatku marca puscic ER... , duzo osob teraz ma ferie i nie zawsze znajdzie sie czas no ogladniecie serialu, ale jak znam zycie pewnie puszcza dopiero w wakacje i na pewno gdzies wyjade i nie obejze kochanego serialu :( dlategop najlepiej by bylo gdyby teraz ER wrocilo, trzeba koniecznie coś zrobic !!!!!

EuEl

a ja myślałam, że to koniec końców. nie wiedziałam, że będą dalsze odcinki, ale skoro są to zróbmy coś, żeby zostały wyemitowane!!!

ocenił(a) serial na 10
Agniecha

TVN cały czas prowadzi rozmowy z NBC, ale obie stacje nie mogą się dogadać w sprawie warunków umowy (np. godzina nadawania, cena). TVN chciałby emitować wszystkie powstałe w USA serie (czyli od 9, której nie było, w górę).

pani_racja

ostanio oglodalem clipy video np jak carter spotkal w szpitalu tego swira , jak cykal fotki przy krojeniu bentona:D jak podarowal monete bentonowi na pozegnanie , teraz mam za zle sobie to bo normalnie taki dol mnie zlapal , nie moge przestac myslec o ER:/