PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51449
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Telewizja TVN nie umieściła Ostrego Dyżuru w swojej ramówce na styczeń. Nie wiadomo jeszcze jak będzie wyglądac ramówka TVN 7m, ale szanse na pojawienie się Ostrego Dyżuru są małe

boone

powiem jedno slowo ktore dokladnie z obrazuje co mam na mysli ku**wa

ocenił(a) serial na 10
wilkolak111

oni są beznadziejni..... leca jakieś beznadziejne telenowele a ER ani śladu....

ocenił(a) serial na 10
Azi

Dostałem maila od Pani redaktor pisma Świat seriali cyt."ER - wiem z TVN, ze rozmowy z Warnerem w sprawie zakupu dalszych czesci
serialu zostaly zerwane. Kiedy je wznowia - nie wiadomo"

ocenił(a) serial na 6
boone

też jestem załamana tym ze er znów nie bedzie.moze tvn puszcza ok seriale np: detektyw Monk ale żaden sie nie równa er.Er to klasyka.Moze to głupie ale jak er był na tvnie lepiej się uczyłam biologi!!!1

ocenił(a) serial na 10
EuEl

To wcale nie jest głupie!Każdy ma inne odczucia!Dla mnie Er było jedynym sensem włączania telewizora:)A może możnaby było zaproponować TVN-owi żeby puścił powtórki Er(np. od I sezonu na TVN7 myślę,że to troszkę zaspokoiło by widzów.A przecież licencję na te sezony na pewno telewizja posiada......A kolejnym wyjściem byłoby napisanie do POLSATU w końcu ta stacja też kiedyś puszczała ER i zakończyła akurat na 8 sezonie o ile dobrze pamiętam.Teraz wszystko zależy od nas.Zróbmy coś........

hmmmm

jestem jak najbardziej ZA!!:)) zrobmy cos;) moze Polsat jest nasza szansa?

ocenił(a) serial na 10
malaMi

nie no na prawde ten głupi TVN w kulki sobie leci. ale na polsat bym nie liczyła, a jak wznowią emisje to pewnie będzie leciał jedenodcinek w tygodniu po 23...