PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51449
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Zapomnieliście???:(

ocenił(a) serial na 10

Zastanawiam sie co sie stało z wszystkimi fanami ER. Czy wraz z zakończeniem emisji serialu skończyły sie tematy do rozmów? Szkoda...

użytkownik usunięty
karcia_3

chyba żartujesz....ja nigdy nie zapomnę o ER. umieram kiedy nie moge ogladać mojego ukochanego serialu. Ciąglę pisze do tvn, ale oni to są wielkie dupy...

ocenił(a) serial na 10

Ja pamiętam o ER i zawsze będę.
To mój ulubiony serial.

użytkownik usunięty
karcia_3

A o czym tu rozmawiać kiedy nie ma nowych odcinków?

użytkownik usunięty

pewnoe ze nie zapomnieliśmy... przynajmniej ja. Tesknie za ER i za Carterem... ale pewnie perfidnemu TVNowi o to chodizło, ze jak ER wróci to bedzie miał wieksza oglądalnosć...

ocenił(a) serial na 10

wedluch mnie to chamy i tyle a o ER nigdy nie zapomne ciagle mysle co jeszcze mozna zrobic!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
zmora3

Coś ty. W życiu nie zapomnę o takim serialu. Na kasecie mam nagrane ostatnie trzy odcinki i cały czas je wałkuję. Szczególnie trudno było mi się rozstać z... z wszystkimi, bez wyjątku ! Czekam z utęsknieniem na jesień bym z nowu miała po co wracać do domu. ER jest nieśmiertelne ;)

ocenił(a) serial na 10
Iskra

Nigdy!!!!jestem tu cosdziennie i czytam tematy...moze wkrotce cos dodam...ja bede z ER zawsze...nawet kiedy go nie bedzie!!!!
Pozdrawiam wszystkich milosnikow:)
ER rulez!!!!!!!!!
ER (- love u so much...:*:*:*:*
Only YOU:*:*:*
Always and for ever...

użytkownik usunięty
malgonia

a ja z internetu sciagam rozne filmiki i odcinki nawet . nigdy nie zapomne o er i czekam z utesknieniem na wrzesien az ten popieprzony TVN pusci kolejny sezon !

ocenił(a) serial na 10
karcia_3

NIE ZAPOMNE!!!!!!!!!!! CHCE MI SIE PŁAKAĆ JAK PATRZĘ NA PLAKAT ER. SAMA JESTEM E.R*MOJE INICJAŁY*. KOCHAM I NIE ZAPOMNE!!!!!!!!!

AgReSyW_BMWic

:D pewnie, że nie zapomne o filmie, ale kakt faktem, że pewnie tematów jest mniej... trzeba będzie wytrzymać do września. wtedy forum się pewnie znowu ozywi...co zrobić.. ;]

ocenił(a) serial na 10
karcia_3

O tym się nie zapomina... to się jedynie wspomina....
całuski

użytkownik usunięty
karcia_3

O czymś takim się nie zapomina. To najlepszy serial, a właściwie jedyny dobry serial z tej całej telewizyjnej sieczki. Pomimo, że serial się skończył, codziennie właczam TV o 14:55. Nie mogę się od tego odzwyczajić. Myśle, że po tym jak odeszła Carol serial zaczął się staczać. Oczywiście i tak go oglądałam. Jeśli tvn znowu póści ER od początku (MARZENIE!!!) to będe go oglądać jeszcze raz.

użytkownik usunięty

Widzę,że odpowiedzi są zgodne:)Ja nie napiszę inaczej:)UWIELBIAM ER I JESZCZE BARDZO DŁUGO MI TO FAŃSTWO NIE PRZEJDZIE!!!Mam 4 kasety video i właśnie skończyłam oglądać mój ulubiony odcinek.W szkole mamy obstawione role:]Faństwo nam zaszkodziło:]Ja jestem of course Elizabeth!Uwielbiam ją!MOja paczka;"little ER SHow"z wielką niecierpliwością oczekuje września!