Chociaż pewnie "chirurgów" nakręcili później, ale trudno. "ER" wcale mi się nie podoba...
Ty wogóle czytasz co piszesz?
Jasne ER jest głupią podróbką serialu nakręconego parę lat później.
Ale się uśmiałam ;D
Według mnie te 2 seriale są bardzo różne, ja uwielbiam je obydwa, nie wiem który bardziej ;]
zamiast oczerniać ER na 'jego' forum wejdź na forum GA i wychwalaj go jak bardzo tylko chcesz :)
Moim zdaniem nie masz nawet porządnych argumentów na poparcie tego co napisałeś (twoja wypowiedź o tym świadczy)
Jak dla mnie to ER przebija wszystko i tyle <33
pozdrawiam.
"Ostry Dyżur" to klasyka gatunku!
Fakt,że na samym początku byl lepszy niż teraz, wle zasze się obroni.
Nie mam nic przeciw "Chirurgom" bardzo ich lubię oglądać tak jak i "Er".
Ale śmieszny temat, jak może ER byc podróbką jak powstał 11 lat wczesniej niż GA hahahahhaa, poprostu szkoda gadać...
Nie, no, rozwaliles mnie, chlopcze. Po prostu rozwaliles :D Siedze troche w serialach od dawna i znam sie na rzeczy i powiem Ci tylko tyle, ze "Ostry dyzur" mial 15 sezonow. 15 sezonow! "Chirurdzy" nie pociagna dalej niz ich wymagane 7 sezonow. Ogladam oba seriale i o ile "Ostry dyzur" caly czas trzyma poziom (co potwierdza mnostwo nominacji i nagrod), to "Chirurdzy" po swietnym 2. sezonie, leca po rowni pochylej wprost na samo dno... Shonda Rimes sama juz nie wie co wymyslic i stwarza co raz to durniejsze przypadki chorob, a postaci sypiaja ze soba jak by chcialy konkurowac z bohaterami "Mody na sukces". Jedyne co sie broni w "Chirurgach" to aktorstwo, ale od kiedy scenariusze sa coraz bardziej kiepskie, tak i aktorzy nie maja pola do popisu :/ Poza tym, dla Ciebie jest forum "Chirurgow", wiec po jaka cholere przyszedles tutaj?!