PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51381
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

czołówka;/

ocenił(a) serial na 9

cholernie nie podoba mi sie nowa czołowka<jesli mozemy w ogole mowic o czolowce> 13 sezonu. jak slyszalam dawna melodie, to zawsze mialam taki dreszczyk, wpadała w ucho, a ta? w ogole nie pasuje do klimatu serialu;/

ocenił(a) serial na 10
gosiukukuk

teraz do w zasadzie nie ma czołówki, ale może i dobrze, ludzie w czołówce byli Ci najlepsi, od teraz główne postacie będą się zmieniać, a najlepsze które zostały ( Luka, Kerry, Ray, Abby, Greg) odejdą więc w zasadzie nie ma czego żałować. Na całe szczęście w ostatnim odcinku sezonu 15 jest czołówka (z starą ekipą i chyba 3 osobami z obecnej). Już w zasadzie kiedy odszedł Carter w ER zabrakło tego czegoś, co tworzyło ten serial wspaniałym, potem już on jest tylko dobry (jak ktoś napisał już na tym forum)...

er_fan

Mi też ta czołówka coś nie pasuje. Pamiętam, że jak słyszałam tamtą czołówkę to z drugiego pokoju przychodziłam. Teraz nawet bym nie poznała.

ocenił(a) serial na 10
fankaserialuER

To prawda, szkoda starego rozpoczęcia, ale to dlatego że twórca muzyki w openingu James Newton Howard zrezygnował z zajmowania się muzyką w ostrym od trzynastego sezonu bodajże... Jego współpracownik Marty Davich
do ostatnich sezonów był odpowiedzialny za muzę. Jak już ktoś wspomniał stare otwacie będzie w ostatnim odcinku 15 sezonu, a krótki motyw (który leciał zawsze przed rozpoczeciem odcinka, a po ktorym przypominano co bylo w poprzednich) pojawi się w jakimś odcinku chyba 14 sezonu, kiedy Eriq la Salle będzie mówił że właśnie zmarł jeden z producentów serialu i wszyscy są myślami z jego rodziną.