co myslicie o dzisiejszym odcinku??? czekam na wasze opinie. pzdr
Naprawdę świetny... Trzęsłam się przed telewizorem tak samo jak Sam, gdy nie mogła zaintubować Luki. ;P Jestem bardzo ciekawa co będzie dalej... Czy bedzie można obejrzeć gdzieś serie 13?
Bardzo ciekawy i wciągający. Aż się nie mogę doczekać, żeby obejrzeć kolejny. Ale Polsat chyba przerywa dziś emisję, więc pozostaje czekać albo zdobyć skądś kolejne odcinki.
tylko nie mówcie że Abby poroniła ;( to by było za dużo jak na jeden odcinek po tym jak Gallant zginął.eh
dzisiaj skończył się 12 sezon i będzie 13 możliwe ze we wrześniu a od 22 czerwca będą powtórki 10 sezonu ER o godz: 17:45 od pon - pt
ps Abby urodziny nie poroniła !!!!!!
odcinek byl kapitalny, ER zdecydowanie trzyma poziom , uwielbiam ten serial za takie momenty jak ostatnia scena, nie wytrzymam do wrzesnia....ale dobrze ze w gole puszcza 13 serie bo ile ja sie naczekalam na 10
I tak polsat zgubił 9....
A co do odcinka to był naprawdę świetny! I to jak Neela ustawiła tego teścia... Zachowywał się jakby nic się nie stało...
Aż nie mogę się doczekać 13 sezonu!
I zakończenie... Tyle czekać na rozwój wydarzeń...
zgadzam się odcinek był naprawdę super. tylko nie lubię zakończeń typu CDN. i do tego tyle czekać.... eh przez to przerywanie seriali zaczynam nie znosić wakacji X(
a czy 13 sezon jest gdzieś "dostępny" z polskimi napisami???? bo chyba nie wyczekam do września (bo przecież na razie nie ma gwarancji że Polsat puści 13 sezon)
nie ma polskich są tylko angielskie napisy do 13 sezonu :)
na DVD w Polsce z napisami 13 też nie kupisz bo jeszcze 11 nie wyszedł więc najszybciej jak Polsat da w wrześniu zobaczysz po polsku er 13 sezon :)
chyba ze znasz na tyle angielski że możesz bez lektora i bez polskich napisów oglądać wtedy możesz łącznie z 15 sezonem sobie oglądnąć i nie czekać na Polsat :)
Odcinek był świetny ale nie widzialam wczorajszego. Dziś mówili o tym, ze Clemente został zwolniony, dlaczego?
Po drugie, Neela i Ray po śmierci jej męża rozmawiali gdzieś na dworzu, widzialam to na youtube, ale po angielsku i tak nie za bardzo wiem co on jej tam powiedzial ze tak sie obrazila ze ma ją zostawić w spokoju?
odcinek jak pisalam super, chyba najlepszy do tej pory. Nie mogę doczekać się kolejnych
Tu można kupić serial od sezonu pierwszego do dziesiątego.
http://www.amazonka.pl/michael+crichton/search-results-adv.bhtml?attributeCode=A UTOR_REZYSER&attributeValue=Michael+Crichton
Napiszy polskie do dziewiątki już są ;-)
w empiku za 89 zł. można kupić sezony 1-10 z polskimi napisami
z czym ze każdy 1 sezon to 89 zł z napisami pl jest bez lektora na razie wydano w Polsce DVD tylko do sezonu 10 11 ma być w połowie tego roku prawdopodobnie wydany ale nie wiadomo jak z tym będzie
niestety angielskiego nie znam aż tak dobrze żebym mogła pozwolić sobie na oglądanie serialu. ale super że są napisy do 9 sezonu wreszcie będę mogła obejrzeć bo mam ale bez napisów. więc pozostaje tylko czekać i mieć nadzieję że Polsat nie zawiedzie
do 10 sezonu też są napisy a ja już kupiłam sobie sezon 9 z napisami pl niestety wydatek duży 89 zł ale co się nie robi dla er :)
Podałby mi ktoś stronę z 13 sezonem po angielsku?
Wolę się pomęczyć i wiedzieć co będzie niż czekać do września xD
odcinki 13 sezonu po angielsku
http://www.sendspace.pl/file/XpR0l9kG/
napisy angielskie do 13 sezonu
http://www.tvsubtitles.net/tvshow-39-13.html
we wczesniejszym wpisie pytalam o clemente i rozmowę raya i neeli, może mi ktos odpowiedziec bo ciekawa jestem;P
Clemente zaczął świrować, bo nie spał w ogóle, ponieważ bał się że zostanie napadnięty. Szedł ulicą, wszedł taksówce prawie pod koła i zaczął na maksa świrować xD Zniszczył mu przednią szybę i ją obsikał :D Potem zabrali go do szpitala i zabrali na psychiatrię. A co do tej rozmowy na dachu, Neela nie chciała się pogodzić ze śmiercią i Rey mówił że musi iść do domu, a ona powiedziała że nie ma domu, że nie ma już Męża i pozostał jej tylko ten szpital.
PS: Cały 12 sezon na wwww.peb.pl