Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51509
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

co myslicie o dzisiejszym odcinku??? czekam na wasze opinie. pzdr

ocenił(a) serial na 7

w pełni się zgadzam ;] tylko nie lubię takich zakończeń ;]

ocenił(a) serial na 9

Naprawdę świetny... Trzęsłam się przed telewizorem tak samo jak Sam, gdy nie mogła zaintubować Luki. ;P Jestem bardzo ciekawa co będzie dalej... Czy bedzie można obejrzeć gdzieś serie 13?

Bardzo ciekawy i wciągający. Aż się nie mogę doczekać, żeby obejrzeć kolejny. Ale Polsat chyba przerywa dziś emisję, więc pozostaje czekać albo zdobyć skądś kolejne odcinki.

karolajna_7

tylko nie mówcie że Abby poroniła ;( to by było za dużo jak na jeden odcinek po tym jak Gallant zginął.eh

no fajny ale juz sie skonczył pewnie w wakacje puszcza dalej co to za sezon i odcinek

doris18doritta

dzisiaj skończył się 12 sezon i będzie 13 możliwe ze we wrześniu a od 22 czerwca będą powtórki 10 sezonu ER o godz: 17:45 od pon - pt

ps Abby urodziny nie poroniła !!!!!!

NATIOREIRO

Ja nie wytrzymam do wrześnie !!!
Wiecie może skąd można sobie załatwić 13 sezon?

NATIOREIRO

a co urodzi?

ocenił(a) serial na 10
puma

chłopca (za krótki za krótki:-PPPPPPPPPPPPP)

ocenił(a) serial na 8

odcinek byl kapitalny, ER zdecydowanie trzyma poziom , uwielbiam ten serial za takie momenty jak ostatnia scena, nie wytrzymam do wrzesnia....ale dobrze ze w gole puszcza 13 serie bo ile ja sie naczekalam na 10

gemma_92

I tak polsat zgubił 9....
A co do odcinka to był naprawdę świetny! I to jak Neela ustawiła tego teścia... Zachowywał się jakby nic się nie stało...

Aż nie mogę się doczekać 13 sezonu!
I zakończenie... Tyle czekać na rozwój wydarzeń...

ocenił(a) serial na 10
fankaserialuER

zgadzam się odcinek był naprawdę super. tylko nie lubię zakończeń typu CDN. i do tego tyle czekać.... eh przez to przerywanie seriali zaczynam nie znosić wakacji X(

a czy 13 sezon jest gdzieś "dostępny" z polskimi napisami???? bo chyba nie wyczekam do września (bo przecież na razie nie ma gwarancji że Polsat puści 13 sezon)

wolvi24

nie ma polskich są tylko angielskie napisy do 13 sezonu :)
na DVD w Polsce z napisami 13 też nie kupisz bo jeszcze 11 nie wyszedł więc najszybciej jak Polsat da w wrześniu zobaczysz po polsku er 13 sezon :)
chyba ze znasz na tyle angielski że możesz bez lektora i bez polskich napisów oglądać wtedy możesz łącznie z 15 sezonem sobie oglądnąć i nie czekać na Polsat :)

ocenił(a) serial na 7

Odcinek byl swietny, szkoda ze Polsat zawiesza serial :((
pzdr

Alicja_kosmitka

nie do końca bo od 22 czerwca o 17:45 będzie sezon 10 ER powtórka

ocenił(a) serial na 7
NATIOREIRO

Zamiast powtorki wolalabym nowy sezon, bo ten sie niezle zakonzyl.

Odcinek był świetny ale nie widzialam wczorajszego. Dziś mówili o tym, ze Clemente został zwolniony, dlaczego?
Po drugie, Neela i Ray po śmierci jej męża rozmawiali gdzieś na dworzu, widzialam to na youtube, ale po angielsku i tak nie za bardzo wiem co on jej tam powiedzial ze tak sie obrazila ze ma ją zostawić w spokoju?
odcinek jak pisalam super, chyba najlepszy do tej pory. Nie mogę doczekać się kolejnych

alien_2

Tu można kupić serial od sezonu pierwszego do dziesiątego.
http://www.amazonka.pl/michael+crichton/search-results-adv.bhtml?attributeCode=A UTOR_REZYSER&attributeValue=Michael+Crichton
Napiszy polskie do dziewiątki już są ;-)

Gitka

w empiku za 89 zł. można kupić sezony 1-10 z polskimi napisami
z czym ze każdy 1 sezon to 89 zł z napisami pl jest bez lektora na razie wydano w Polsce DVD tylko do sezonu 10 11 ma być w połowie tego roku prawdopodobnie wydany ale nie wiadomo jak z tym będzie

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

niestety angielskiego nie znam aż tak dobrze żebym mogła pozwolić sobie na oglądanie serialu. ale super że są napisy do 9 sezonu wreszcie będę mogła obejrzeć bo mam ale bez napisów. więc pozostaje tylko czekać i mieć nadzieję że Polsat nie zawiedzie

wolvi24

do 10 sezonu też są napisy a ja już kupiłam sobie sezon 9 z napisami pl niestety wydatek duży 89 zł ale co się nie robi dla er :)

NATIOREIRO

Podałby mi ktoś stronę z 13 sezonem po angielsku?
Wolę się pomęczyć i wiedzieć co będzie niż czekać do września xD

Orchidea_4

odcinki 13 sezonu po angielsku

http://www.sendspace.pl/file/XpR0l9kG/

napisy angielskie do 13 sezonu

http://www.tvsubtitles.net/tvshow-39-13.html

we wczesniejszym wpisie pytalam o clemente i rozmowę raya i neeli, może mi ktos odpowiedziec bo ciekawa jestem;P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Clemente zaczął świrować, bo nie spał w ogóle, ponieważ bał się że zostanie napadnięty. Szedł ulicą, wszedł taksówce prawie pod koła i zaczął na maksa świrować xD Zniszczył mu przednią szybę i ją obsikał :D Potem zabrali go do szpitala i zabrali na psychiatrię. A co do tej rozmowy na dachu, Neela nie chciała się pogodzić ze śmiercią i Rey mówił że musi iść do domu, a ona powiedziała że nie ma domu, że nie ma już Męża i pozostał jej tylko ten szpital.

PS: Cały 12 sezon na wwww.peb.pl

AndyMichno

dziekuje za opis;P
z clemente myslalam ze ciekawiej zakonczą, bylo powiedziane ze juz w szpitalu nie pracuje wiec pewnie skonczyli jego wątek, szkoda