hejo! czy ktoś z Was może wie, gdzie można znaleźć spis tytułów odcinków do poszczególnych serii?? z góry dzięki :)
na tej stronie sa tytuły wszystkich do tej pory nakreconych odcinków er
( po angielsku)
zapraszam
http://www.tv.com/er/show/111/episode_listings.html&season=0 [www.tv.com/er/show/111/ ...]
P.S Sa pogloski ze ER wroci za kilka miesiecy na antene TVN glowa do gory
P.S o trzeciej serii tajemnic smallville informowalem w pazdzierniku ur. i sie sprawszilo mam nadzieje ze i tym razem zwiastuje mile wiesci bo i mi zalezy zeby er wrocilo
a mozna wiedziec skad wiesz o przypuszczalnym powrocie ER na antene ? bo juz duzo osob mowilo rozne rzeczy i zadna sie nie sprawdzila i nie chce sobie robic nadzieji ze moj kochany serial bedzie znow emitowny.....
ja tez mam nadzieje ze Er niedlugo wroci bo jak nie , wydam sporo kasy aby kupic wszystkie sezony na dvd:D
Droga Katarzyno nie podoba mi sie ze watpisz w to ze ja staram sie publikowac informacje ktore w duzym stopniu sa wiarygodne
we wrzesniu wiedzialem ze rodzina soprano wroci w grudniu we wrzesniu wiedzialem ze od grudnia maja byc tajemnice smallville ( niestety przeniesli na styczen)
no i mam nadzieje ze i teraz sie nie pomylilem co do er
telewizja tvn jakis czas temu zerwala rozmowy z worner bros w srawie zakupu dalszych serii ER jednak jak sie narazie nieoficjalnie dowiedzialem ( nie z tvn ale tez z wiarygodnego zrodla )rozmowy zostaly wznowione pod koniec 2005 roku
Ja jednak uwazam ze ER wruci dopiero w pazdzierniku 2006 roku jesli worner bros spusci z ceny za licencje
o wszystkim bede informowal na biezaco
Po zakonczeniu emisjii 8 serii Ostrego Dyżuru w marcu 2005 roku telewizja TVN ( najlepsza polska telewizja) obiecala powrot serialu na antene od pazdziernika 2005 roku od serii 9
Jednak niestalo sie tak ( nie byla to wina telewizji TVN ) lecz dystrybutoras serialu wytworni Worner Bros Video Poland ktora wycenila
ze za prawa do emisjii 9 sezonu ER ktory liczy 22 odcinki telewizja TVN musi zaplacic ponad 2 mln zl mimo licznych negocjacji Worner Bros nie obnizyl ceny i telewizja tvn zerwala rozmowy w sprawie powrotu er
jednak rozmowy jak juz wspomnialem wznowiono pod koniec 2005 roku i to czy ER wroci zalezy tak naprawde od Worner Bros a nie od TVN bo jak by TVN placila za licencje tyle ile chce wytwornia to by z torbami poszli
mam plan moze by tak polsat namowic na ER im proponowano pare lat temu za licencje na 9 serie ER 1 mln zl a oni zrezygnowali bo im bylo za drogo
wszyscy obwiniaja tvn ze nie ma er tylko ze tvn wywala kupe szmalu na licencje na ciekawe filmy i seriale zeby zadowolic widzow i zapewniam was ramowka wiosenna tvn bedzie super ( marzec-czerwiec)
A polsat co na wiosne kilka nowych seriali i filmow
NO I OCZYWISCIE SUPER NIESPODZIANKA DLA WIDZOW ZMIANA LOGO STACJI I OPRAWY GRAFICZNEJ
BOMBA POLSAT BEDZIE NAS RACZYL NOWYM WYGLADEM SLONECZKA NA WIOSNE
Czy tam ta wiadomość była skierowana do mnie? Bo jezeli tak, to moge Ci powiedziec, że nie podoba mi sie twój ton skierowany do mnie... mowiac wiarygodne żródło powinnes podac o jakie chodzi... i na jakiej podstawie wiesz o tych wiadomosciach, jak juz wspomnialam wiele osob mowilo, że Er bedzie, lecz z kazdym miesiacem ER nie bylo... wiec sie nie dziw, że pytalam sie o potwierdzenie tej informacji...
a tak po za tym nie nazywaj mnie wiecej Katarzyną, bo sobie tego nie zycze...