Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51511
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

witam,
wedlug programu tv polsat dzisiaj (2.06) ma leciec 60 odcinek,
nijak sie to ma do rzeczywistoci, wiem ze to 12 seria, ale jak mam sie dowiedziec ktory odcinek tej serii? wiem ze moge czekac na godzine 17 i pozniej sprawdzic sobie po nazwie odcinka, ale mimo wszystko chcialbym wiedziec troche szybciej

ocenił(a) serial na 9
siutek

Bo Polsat jest na tyle dziwny, że pisze Ostry Dyżur 10 (60). A seria ma po 20- pare odcinków a oni wciąż tkwią w 10 serii xD. Dzisiaj, czyli 2 czerwca będzie odcinek 16, pt. "Out on a Limb".

ocenił(a) serial na 9
siutek

Wiem, że to ma się nijak do tego tematu, ale mógłby mi ktoś opowiedzieć wczorajszy odcinek? Skończyłam na tym, że Carter w Darfurze niósł dziecko na ramionach, które miało biegunkę [czyli stosunkowo początek epizodu]. Z góry dzięki za pomoc!

ocenił(a) serial na 10
Lilia

W Darfurze doszło do ataku na kobiety, Carter zajmował się jedną z nich. Okazał się, że została zgwałcona. Gdy dowiedział się o tym jej mąż- uciekł. Jak się okazało mężczyźni opuszczają zhańbione kobiety. Carter pojechał go szukać i był świadkiem egzekucji męża gdy chciał pomścić żonę. Sam też omal co nie został zastrzelony. W Chicago wszyscy już wiedzą, że Abby jest w ciąży i jej gratulują. Obudziła się Joody- kochanka dr-a Clemente, do miasta wrócił jej mąż i groził Clemente. Dr Pratt zajmował się swoim kolegą, którego syn pracuje społecznie w szpitalu za jakieś wykroczenie. Okazało się, że kolega prowadził samochód po pijaku i omal nie zabił dziecka, które w ciężkim stanie również trafiło do szpitala. Dr Pratt kazał mu się przyznać do błędu. Neela w dalszym ciągu na chirurgii - to by było na tyle Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
er_fan

Wielkie dzięki! :) Myślałam, że cały ten odcinek będzie poświęcony Carterowi... Ale dobrze, że pomieszali wątek Cartera ze szpitalem ;)