po obejrzeniu wczorajszego odcinka.ja bardzo się cieszę,że mogę znów oglądać ER.
Ja też się cieszę. Stęskniłam się za ER. Niestety przegapiłam wczorajszy odcinek, bo nie oglądam Polsatu, więc nie widziałam żadnych zapowiedzi. Szkoda tylko, że nie robią na drugi dzień rano powtórki odcinka. Tak było niedawno na TVN7. Ale i tak super, że nadają znowu. Nieważne, która stacja.
Ja bym wolala zamiast ER chirugów. Chociaz nie mowie kiedyś dawno temu, lubilam ten ostry dyżur oglądać xD
Dzisiejszy odcinek o szukaniu Kovaca był pasjonujący, emocje emocje emocje. Nie ma już dobrej starej ekipy, ale są nowi, wiadomo ze to juz nie to samo, ale moze być równie ciekawie ;) Ja jak na razie, to umieram z radości przed tv :P
Mnie dzisiejszy odcinek szczerze mowiac wynudzil :( ale mam nadzieje ze nastepne spodobaja mi sie bo uwielbiam ER :)
pzdr
Też w wczoraj zauważyłam że grał Peter j.Lucas.wczorajszy odcinek był dla mnie ciekawy.pozdrawiam
Tak, wczorajszy odcinek był inny od pozostałych. Ja szczerze mówiąc mam wielkie braki, jeśli chodzi o bohaterów, ale i tak bardzo serial mi się podoba :) Jedynie szkoda, że z anteny zdjęto "Chirurgów", których zdecydowanie wolę od "Ostrego dyżuru"... ;* Gdyby seriale te były nadawane o określonej porze jeden po drugim, to byłby raj dla fanów obydwu seriali :) Pozdrawiam :)
Ja osobiście cieszę się niewymownie że serial wrócił na antenę.Uwielbiałam go przed laty i teraz miło do niego wrócić.To zresztą jedyny serial oprócz kryminalnych zagadek który oglądam.
O tak kryminalne zagadni są świetne .. :) Ale ja ogladam też Housa MD i na tym koniec . ;))
Kolejne odcinki będą ciekawsze obiecuję ;D Oglądałam.
pozdrawiam .
[ "Jedynie szkoda, że z anteny zdjęto "Chirurgów", których zdecydowanie wolę od "Ostrego dyżuru"... ;*" ]
Serial już gości na antenie Polsatu trzeci tydzień, od początku 10 sezonu ER zdążyłam zmienić zdanie nt. ulubionego serialu medycznego. Niewątpliwie ER wymiata i jest o niebo lepsze od "Grey's Anatomy" !!
Modlę się tylko o to, że kiedy skończy się ten sezon, Polsat puści kolejne odcinki... ;* Wtedy będzie super :)
Ja się obawiam że będzie 10 seria a potem znów pustka. Będzie trzeba wydać 90zł i kupić chyba 11 serie. Bez lektora, bo z napisami, ale tak bardzo lubię ER że co mi tam :)
Super był ostatni odcinek ( 24 marca )
moim zdaniem możliwe że będzie 11 sezon ER na Polsacie dlaczego ?
bo w ramówce Polsatu na kwiecień przez cały kwiecień wpisane jest Ostry dyżur. wiec jest nadzieja lepiej poczekajcie z kupowaniem 11 sezonu bo okaże się ze po zakończeniu 10 sezonu będzie 11 :)
Ja tez licze że będzie 11 na Polsacie :) podobało mi sie dzisiaj nazwanie oddziału dla gejów i lesbijek im Romano :PP