PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51384
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

koniec 12 sezonu?

ocenił(a) serial na 10

ostatnio wyczytałam (i sprawdziłam), że polsat zakończy emisję ER na 12 sezonie.

zuz93

tak to prawda 10 czerwca jest ostatni odcinek 22 z 12 sezonu ER
miał być od 22 czerwca 13 sezon ER ale Polsat się wycofał z puszczania go w wakacje i prawdopodobnie jeśli będzie 13 sezon to w wrześniu ale trzeba czekać na oficjalna ramówkę 22 lipca na ramówkę sierpniowa i 22 sierpnia na ramówkę wrześniową i wtedy będzie wiadomo czy dadzą 13 sezon er do września czy nie :)

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

___//\_____//\_____//\_____/\___¯¯¯\//¯¯¯¯¯\//¯¯¯¯¯\//¯¯¯¯¯\//¯¯¯

zła wiadomość dla fanów ER :((((((

Telewizja POLSAT nie pokaże 13 sezonu ER. Prawdopodobnie kolejne losy naszych bohaterów będziemy mogli oglądać od września :(((

Już w najbliższą środę ostatni odcinek 12 sezonu ER. Będzie się działo

użytkownik usunięty
er_fan

no tak, teraz jak się już na dobre wciągnęłam.... :/

znów sezon ogórkowy w wakacje, sama mizeria na ekranie: powtórki powtórek i festiwale, ehhh :(

ocenił(a) serial na 9
NATIOREIRO

ja tam nie będę czekać do września :P

ocenił(a) serial na 10
imra46

jeszcze niedawno pisaliście że będzie 13 sezon po emisji jakiegoś tam serialu. to ja już kór.. nie wiem. przepraszam za słownictwo ale się zdenerwowałam..... jeb... Polsat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
wolvi24

od 22.o6 jednak powtórki. na telemagazyn.pl sprawdziłam. fuck!... mam nadzieję że puszczą dalej od września. ale się wkó.....(jeszcze raz przepraszam za słownictwo ale jak się zdenerwuję to przeklinam)

ocenił(a) serial na 10
zuz93

a liczyłam na ER, teraz to już nic nie leci, totalne dno w tv.

ocenił(a) serial na 10
_S_

wiem. nękajmy Polsat mailami i listami żeby puścili dalej serial. może się zlitują i puszczą wcześniej XD. tak wiem to głupi pomysł..... po prostu denerwuje mnie takie przerywanie z powodu wakacji. a nie mogę sobie pozwolić na ściąganie z neta bo przez ta zabójczą prędkość jaką mam podejrzewam że nie ściągałbym całego sezonu i do końca roku. mam tylko nadzieję że ER wróci we wrześniu a nie przepadnie bez wieści jak np Chirurdzy.

wolvi24

nie rozumiem po co puszczają 2 srodkowe sezony? jak juz zaczeli niech skoncza, zaczynają sie wakacje, ludzie mają wiecej czasu, moglabym sobie spokojnie poswięcic tą godzinke dziennie. oni sądzą ze wakacje to co? ja chce oglądać dalej a nie czekac do wrzesnia i przypominac sobie co to moglo ostatnio byc. powtorki m jak milosc i zlotopolskich mam oglądac?