Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51508
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Czy ktoś może mi powiedzieć co to za temat muzyczny, który pojawia się zaraz na początku 1
odcinka 10 sezonu, jak Carter wysiada z samochodu w deszczu i idzie do mieszkania Abby?

stippy

Nie mam dobrej wiadomości - wielu ludzi szuka tego od lat. A trzeba przyznać, że wyjątkowy jest ten utwór.
Swoją drogą, pojawiał się on w pięciu odcinkach ER: s08e21 "On The Beach", s09e01 "Chaos Theory", s10e01 "Now What?", s11e01 "One For The Road", s15e23 "Retrospective".
Podejrzewam, że tytuł pozostanie nieznany i jest to jeden z tych utworów, które zostały skomponowane specjalnie na potrzeby serialu do konkretnych scen i nikt nie planował tego wydać publicznie.

aurosonic

Dzięki! Kurcze no fakt, nie skojarzyłam że to ten sam utwór co w 8 sezonie, jak Rachel puszcza te baloniki po pogrzebie ojca. Szkoda, że nikt tego nie wydał, bo jest przepiękny.

ocenił(a) serial na 10
stippy

no nie mówcie, że Carter i Abby jeszcze w 10. sezonie ze sobą będą ?

kiki222

He he - nie powiem, jak jeszcze nie oglądałaś/eś :) Ale wątek Abby będzie baaaardzo bogaty i rozbudowany i jeszcze Cię bardzo zaskoczy :)

ocenił(a) serial na 10
stippy

domyśliłam się już ze szczątkowych informacji z różnych źródeł, że to Carter zerwie, a że w 12. sezonie (dopiero!) zejdą się Luka i Abby. Ale do 11. sezonu jeszcze Carter musi mieć czas (nie chcę tutaj nikomu innemu spoilerować) spotkać swoją żonkę, spłodzić synka i go stracić! mam rację?
Dlatego, mimo że bardzo lubię Cartera i Abby, to bardziej kibicuję jej i Luce. no i czekam, aż John z nią zerwie! a jestem przy końcu 9.sezonu.

kiki222

Na szczęście ten związek się kończy w sezonie nr 10, bo potwornie ciężko się to oglądało...