PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51381
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

ER zniknął z ramówki TVN7(nie ma go też na TVN) na okres po świętach i do Nowego Roku!!!!
Do tej pory można było znaleźć w ramówce informacje o odcinkach serii 8(pierwszy przypadał bodajże na 21 grudnia) teraz ER ucina się na 7.....

Do tej pory w naszj ukochanej polskiej telewizji mieliśmy okazję obejrzeć pierwsze 8 serii, teraz chyba nawet to nie będzie nam dane...

http://tvnsiedem.pl/2006-12-21,,177,program.html

ocenił(a) serial na 10
grynew

przecież to normalne ze na okres świąteczny cześć seriali znika z TV ale zazwyczaj w styczniu wracają

LucasScott

no niby tak ale sprawdzalem ramowke tydzien temu i byla seria 8, mam nadzieje ze jednak wroci w styczniu tak jak mowisz :D

ocenił(a) serial na 10
grynew

Z tego co zdążyłam zauważyć na stronie TVN7 przedstawiony jest program tv do 23 XII więc nie wiem skąd zarzut, że "ER" nie będzie emitowany w okresie między świętami a Nowym Rokiem.

Mam jednak nadzieję, że zaraz po Sylwestrze emisja zostanie wznowiona.

miriam_b

w linkach nie ma programu na kolene dni, ale wystarczy wpisac date w adresie bo jest juz program wgrany do nowego roku, poza tym jak zauwazylas program jest do 23, a ER urywa sie juz 20(19 grudnai ostatni odcinek 7 serii)

ocenił(a) serial na 10
grynew

Normalka jak zwykle przerywają tylko mam nadzieje ze puszcza powrotem i to dalsze odcinki a nie znowu od początku, bo ile razy można oglądać to samo już się zna na pamięć te odcinki.Oby tylko dalsze puścili i oby puścili, bo z nimi to różnie bywa.

wiola1g

niestety wszystko wskazuje na to ze czekaja nas jeszcze tylko 2 odcinki ER na TVN7 poniewaz na stronie wgrali juz program do 19 stycznia(nie ma go w linkach, ale wystarczy zmienic date w adresie) i zamiast ER jest jakis inny serial obyczajowy........ :(

http://tvnsiedem.pl/2007-01-19,,177,program.html

użytkownik usunięty
grynew

Tylko nie to....................................

grynew

ej, bez sensu - to juz tradycja żeby o 17.00 klapnąć na fotel z kubkiem cappucino i obejrzeć sobie dobry amerykański serial (który zna sie na pamięć;)) mam nadzieje ze po new year nadzadzą 8 serie.. ale na wiecej chyba nie ma co liczyć, w polsce nie emitują dalszych serii.

malutka92

hmm to może należy zasypać TVN7 setkami mail'i żeby nie zdjeli go z anteny na zawsze:P

Hillda_2

czy żadna telewizja nie może puścić fajnego serialu normalnie? seria po serii?
tylko mieszają i mnie wkurzają ... :/