PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51384
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Witajcie, moze mi ktoś pomóc, jak skończył sie odcinek dzisiejszy, widziałam tylko do rozmowy Neely z Reyem, co było potem, co z Clemente, co z tymi dzieciaczkami od ojca no i cała reszta:), wielkie dzięki. A prosiłam znajomych, żeby po 18 wpadali, bo nie ma mnie jak leci ER:)

ezielone

Neela po namowach poszla do domu, z dzieciakami nic sie nie stało.... ale ten mały zatłuk ojca na śmierć, Clemente został na obserwacji a na koncu Neela oglądała kasete video którą zostawił jej Michael i kazał zobaczyć na wypadek gdyby zginął no i w sumie to tyle by było

użytkownik usunięty
ezielone

Clemente wylądował na oddziale psychiatrycznym zdaje się.Ojciec ty dwóch chłopców zmarł.A ja mam pytanko kto wie jak sie nazywa ta aktorka z dziszejszego odcinka z którą przespał się Morris.Szukam i nie moge znależć.

ocenił(a) serial na 9

Chodzi bodajże o Liz Vassey ;P

nie on się przespał z tą chirurg przecież a aktorka ją grająca to:

Dahlia Salem

NATIOREIRO

http://www.filmweb.pl/o93962/Dahlia+Salem :)

ocenił(a) serial na 7
ezielone

Clemente wyladowal w psychiatryku, bo nie stwierdzono u niego narkotyków po tym jak zrobił akcje na ulicy - wskoczyl na taksowke, rozbil szybe, krzyczał i policja przywiozła go na ER.
Ojciec dwóch chlopaków umarł, okazało się że starszy stanał w obronie mlodszego kiedy ojciec go bil (nie po raz pierwszy ojcec bił dzeciaki chlopak mial stare zlamania) jak ten nie przestawal plakac - pobil ojca kijem.
Neela w samotności ogladala tasme na ktorej Michael, mowil jej ze ja kocha i ze jesli to oglada to cos poszlo nie tak i on nie zyje, oraz zeby sobie kogos znalazła i byla szczesliwa.