PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51450
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

własnie ogladnełam ost odc 12 serii i juz nie moge sie doczekac 21 wrzesnia i nowej serii. odcinek po prostu świetny chociaż tak smutno sie skończył jesli to można nazwać zakonczeniem..

ocenił(a) serial na 10
severus_ka

Tak na przyszłość: jeśli macie zamiar opowiadać,komentować lub cokolwiek na temat powyżej 8 sezonu to napiszcie jakąś notkę że tylko na zaintersowanych gdyż temat zawiera spoiler.Dzięki.Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
chojrak

a ja mam ogromną prośbę....mógłby ktoś napisać co w tych sezonach po 8 dzieje się z Abby:)będę wdzięczna,prosze!!

hmmmm

poniewaz zatrzymałam sie na oglądaniu 9 serii i od razu przskoczyłam na 12 to moge Ci powiedziec ze od 9 do 11 serii to miała jakies problemy z matką i troche była z carterem. w 12 serii wróciła do Luki (uwielbiam ten wątek) i zaszłą z nim w ciążę( najpierw chciała ją usunąc ale jednak zdecydowała sie urodzić) i jest mase ich smiesznych scen. no i ost odcinek .... i chyba nie bede go opwiadac bo moge Ci zepsuc ogladanie ale było bardzo ciekawie

severus_ka

cześć to ja mam też prośbę możecie mi powiedzieć co dzieje się z Carterem od 9 serii prosze !!!!!!!!