Mógłby mi ktoś opowiedzieć co działo sie w ostrym dyżurze w zeszłym tygodniu? nie miałam możliwości oglądać a kiedy zobaczyłam w piątek nie czaiłam kilku rzeczy. Po pierwsze kim jest ten czarny który śledzi Lukę? Zrozumiałam że jakiś były pacjent ale czemu on go śledzi i czemu Luka się go tak boi? Czy była scena kiedy Abby i Luka szukali niańki?:) Widziałam ją kiedyś w necie i pamiętam, że śmieszna była;P I tak ogólnie chciałabym wiedzieć co się działo, najbardziej mnie interesują Neela, Ray, Pratt i Luka, te tematy poboczne pielęgniarek, stażystów, studentów i innych lekarzy już mniej:) z góry dzięki;)
http://www.filmweb.pl/topic/1198262/13+sezon+ER.html
Na tym linku są streszczenia.
A co do tego czarnego faceta to jest były pacjent Luki, który oskarżał Kovaca o błąd w sztuce.
I tak Abby i Luka szukali niańki, ale tam były same nawiedzone. Jedna przyjechała z Brazylii i jakoś nie wyglądała jak niania, druga tierdziła, ze dzieci już po tygodniu mówią do niej mamo:D Więc jakoś żadnej nie wybrali.
Ray spotyka się z Katie. Cała izba o tym wie, ale oni uparcie zaprzeczają bo mogli by mieć nieprzyjemności.
Neela spotyka się z Tonym a Pratt dowiedział się, że jego brat jest gejem. Kerry zaczęła pracować w telewizji i wdała się w romans z producentką.
Sam umówiła się z pielęgniarzem a Morris uparcie podrywa Hope.
No to by było na tyle... Pod tym linkiem jest chyba trochę więcej:D