PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51450
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

w kazdym temacie jest przynajmniej kilka opini o konkretnych aktorach [a raczej postaciach przez nich granych] wiec pogadajmy ktory jest boski?
[osobiscie stawiam na Cartera ^^]

użytkownik usunięty
Destiny_4

Niby ten aktor ma już swój wiek ale on jest taki słodziudki aż miło popatrzeć i gra fajną osbę.... bardzi mi się podoba fizycznie... taki słodzitki i przystojny w moim typie:D Tak ogólnie to Kovacz też jest przystojny :D Taką ma fajną urode.... charakter teź niezły:) A jeśli chodzi o panie to bardzi lubie Abby coś takiego bardzo fajnego wnosi do tego serialu... no i wogóle wszyscy cekawi...:) Tylko czekam aż znów zaczną puszczać!!

ocenił(a) serial na 10
Destiny_4

wszyscy fajni:) masz cod do kogos, ja nie:P hehehe, no fajni są, wszyscy... mark był fajny bo wnosił coś takiego co można nazwac opiekunczoscią dla serialu, byl takim jakby najstarszym dowodcom... elizabeth ma ten swietny angielski akcencik no i symbolizuje nam pełną oddania matkę, carter wnosi poczucie humoru a teraz przejmie paleczeke po marku. abby to piekna (no moze nie piekna, ale brzydka nie jest_0 kobitka, ktora wnosi cos do tego serialu... szkoda ze jej zwiazek z carterem jednak nie ma przyszłościi.... luka to zagraniczny gosciu... z poczuciem humoru i spoko ziom, kerry nadaje ER pewnego tonu i restrykcji, tak samo jak romano, ale romano to tez kupa smiesznych docinków...:) deb ma to swoje chinskie poczucie humoru i zaciętość, gallant i prat juz chyba zadomowili sie na naszych ekranach, a pamiętacie lucy? tez byla urzekająca tym, ze byla taka niewinna sierotka... kazdy tu jest potrzebny... nawet recepcjonisci czy pielięgniarki, np haleh

ocenił(a) serial na 10
boone

A ja wczoraj obejrzałam odcinki ER, które nagrywałam i wydaje mi sie, że najlepsza w serialu była Carol. Brakuje też Marka. Na początku strasznie lubiłam Luke, teraz też go lubie, ale wcześniej był przystojniejszy ;) i jego postać była ciekawsza. Nigdy nie zapomne sceny kiedy udawał księdza. Wtedy wyglądam po prostu zabójczo. W sumie teraz moim zdaniem najlepsze postacie to Cartera, Kovaca, Abby, Susan i Deb.

użytkownik usunięty
karcia_3

wg mnie najlepsi są Carter i Abby. Na 2 miejscu... chyba Luka i Susan, a na 3 Chen i Corday. Lubie ich wszystkich bardzo, oprócz Cartera którego kocham, jest piękny, przystojny itp. Z kobiet najbardziej lubie Abby ponieważ jest taka jakaś fajna i wogóle. Wogóle cały ER kocham a nienawidze TVN za to ze przerwal emisje :(

użytkownik usunięty

http://www.legacyinteractive.com/er/wheelchair_race.html [www.legacyinteractive.c ...]

fajna gra o ER :)

użytkownik usunięty
Destiny_4

[; A tam... ja nie lubie Cartera i wcale mi sie pryzstojy nie wydaje [; a wogole; p najmniej atrakcyjny to chyba Romano [; hehe Chociaż podbno o gustach sie nie dyskutuje.. ;] Covacz jest pryztsojny a Kerry

użytkownik usunięty
Destiny_4

Błagam was powiedzcie mi zkim pod koniec 11 seri będzie Carter... wróci do Abby czy będzie miał jaką nową... bo ta matka jego niedoszłego dziecka wyjechała...?? Jak to będzie??

użytkownik usunięty

po tej z Afryki to on już chyba odejdzie z serialu... ale nie jestem pewna.

użytkownik usunięty
Destiny_4

No właśnie chyba nie on miał grać do końca

użytkownik usunięty

Ja najbardziej Lubie Cartera :D On jest przystojny ma super charakter (jako aktor bo nie wiem jak na serio) i po prostu jak na niego patrze to az mi sie cos dziwnego robi. Bardzo go lubie. Lubie tez Abby lubialam Lucy i szkoda ze zginela ona miala byc z Carterem! lubialam Marka (gdy byl odcinek z jego smiercia bardzo sie wzruszylam) Elizabeth tez lubie i lubialam tez Bentona.

użytkownik usunięty

Słyszałam, że Carter po rozstaniu z Kem bedzie jeszcze z jakąś babką z psychiatrii..Ale nie gwarantuje, musiałam to gdzieś przeczytać :D

użytkownik usunięty

ja tez coś takiego tu na forum czytałam ... nie wiem czy to prawda.

ocenił(a) serial na 10

CARTER 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
a tak apropo, to carter po angielsku to znaczy furman, woźnica
a więc JAN TRUMAN WOŹNICA III górą