PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51384
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

ten serial jest legendą. z gatunku medycznego długo pozostawał moim ulubionym. teraz rządzi "House" głównie za innowację w ujęciu i przyrównanie do kryminału w sposobie postzregania przypadków medycznych.
jednak wracając do "er" to skończyłam oglądanie w momencie, gdy w szpitalu nie było już Bentona, Grin, który był zawsze moim ulubieńcem, umarł na raka mózgu, a Carter, no właśnie, z tych 'ciekawych' został tylko Carter.
i tak z chęcią obejrzałabym jeszcze raz przynajmniej te pierwsze sezony.
osobiście uważam, zę trzeba wiedzieć, kiedy dany serial skończyć, by odszedł w 'chwale'.

ocenił(a) serial na 10
zapominajka

Uwielbiam ER. Świetny serial pokazujący prawdziwą pracę lekarzy ( "Na dobre i na złe" niestety nie może się równać ) ale także ich życie prywatne. Serial nad serialami! Ja oglądałam chyba do tego momentu kiedy odeszła Carol (chyba z Ross'em), ale nie pamiętam wiele, więc mam okazję teraz oglądnąć to czego nie zdołałam wcześniej, bo na TVN7 puszczają i mam nadzieję, że puszczą wszystkie sezony :)

użytkownik usunięty
zapominajka

Z tych medycznych lubię tylko ER. Za to, że opowiada o ludziach medycyny, o ich życiu prywatnym i zawodowym. Namnożyło się teraz seriali o podobnej tematyce, ale ja nie lubię dajmy na to "Chirurgów" za pokazywanie wnętrzności ludzkich. To co człowiek ma w środku dla oka miłe nie jest.

ER podobno w tym roku mają zakończyć, ale kto wie... Jakby jakakolwiek stacja zechciała nam pokazać "co było dalej..." sami byśmy ocenili czy zdjąć serial z anteny czy produkować kolejne sezony ;)