PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51385
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

streszczenie

ocenił(a) serial na 10

czy ktoś będzie tak dobry i streści mi dzisiejszy odcinek????????

użytkownik usunięty
wolvi24

zatem na oddzial trafil staruszek z bardzo powaznymi problemami ze sercem. gdy carter byl jeszcze studentem, do tego samego szpitala trafila zona staruszka,ktory obwinia go za smierc zony. tak naprawde carter oklamal go wtedy ze z jego zona bedzie wszystko ok. poza tym abby caly czas byla przeciwko aby staruszek mail operacje poniewaz to groziloby ze bedzie roslina. sam w nie najlepszym humorze kupila test ciazowy....a morris zoorganizowal nader nudny wyklad o rozkladzie dyzurow itp. no i pojawily sie dwie urocze staruszki. okazalo sie ze one maja rodzine tylko ze odrzucaja pomoc bliskich bo chca byc niezalezna. to na tyle. pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10

czyli jak zwykle dużo się działo. dzięki bardzo!! XD

użytkownik usunięty
wolvi24

no to tera rewanz moglbys/moglabys mi strescic dzisiejszy odcinek?

ocenił(a) serial na 10

przykro mi ale nie bo też nie oglądałam (nienawidzę mieć na drugą zmianę do roboty). może ktoś inny nam pomoże!

ocenił(a) serial na 9
wolvi24

Lewis nie dostała etatu naukowego bo Weaver z komisją postanowiła go dać Carterowi, co stało się powodem sprzeczki Kerry i Susan. Póżniej Susan pokłóciła się też z Johnem. Żal mi Susan bo szpital potraktował ją po macoszemu (podobnie jak Corday), Została przez Kerry została zepchnięta na boczny tor. Sam z Luką się też nie dogadują więc stwierdzam, że atmosfera na Izbie jest coraz gorsza....

Morris jaki był zadowolony, że dostał awans. I od razu urósł w piórka.

użytkownik usunięty
AndyMichno

sporo sie dzialo.......dzieki wielkie:)))