PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51384
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

time of death

ocenił(a) serial na 10

dzisiejszy odcinek(time of death) był jednym ze smutniejszych jakie widzialem...jak nazywa sie ten aktor ktory gral alkocholika...bardzo mi sie spodobala jego gra

ocenił(a) serial na 10
lucius1985

Tak bardzo smutny.../////////////////////

lucius1985

Ten aktor to Ray Liotta, zgadzam się, bardzo poruszający odcinek.

ocenił(a) serial na 10
gihksfor3

Dzieki za pomoc..poszukalem wiadomosci na temat tego aktora i okazalo sie ze dostal nagrode EMMY w kategorii:najlepszy goscinny wystep w serialu dramatycznym..wlasnie za tę role... pozdrawiam

użytkownik usunięty
lucius1985

Właśnie chciałem załozyc temat :).Dziszejszy odcinek jeden z lepszych i fantastyczny Ray Liotta.Na jutubie mozna zobaczyć ten odcinek podzielony na 7 częsci.
Pozdrawiam

Witam. Zazwyczaj nie oglądam Ostrego dyżuru, ale dzisiaj przysiadłem i mnie wciągnęło. Bohatera o kórym mówicie, od początku skojarzyłem:) Ale nie pamiętałem nazwiska, rzeczywiście świetny odcinek. Po takich odcinkach zaczynam inaczej patrzeć na ten serial. Mam małe pytanie, musiałem wyjść w trakcie drugiej reklamy i nie wiem jak się zakończył odcinek. Domyślam się, że umarł, ale zastanawia mnie czy syn przyszedł do szpitala odwiedzić ojca czy jednak nie? Strasznie żałuję, że przegapiłem ten moment, ale taka siła wyższa;/

ocenił(a) serial na 10
grabarz91

Syn nie przyszedł go odwiedzić:

ocenił(a) serial na 10
kAwkA

Że też nie oglądałam tego odcinka dziś ;/

ocenił(a) serial na 9
lucius1985

Również zgadzam się z waszymi zdaniami, dzisiejszy odcinek był jednym z najlepszych, które do tej pory oglądałam. Ray Liotta ( ale też pozostali) pokazał wielką klasę. Pozdrawiam !

asiaqq_2

ja niestety nie oglądałam ;( Ale nadrobię :))

użytkownik usunięty
Ola_ny

i też nie oglądałam :/

Pomyślałam, że ostatnio niezbyt interesująca fabuła, to raczej nic się nie stanie jak sobie jeden odcinek odpuszczę, a tu proszę akurat Ray Liotta musiał w tym odcinku zagrać. :(

Na youtube pewnie jest wersja odcinka tylko oryginalna, takiej raczej nie chcę oglądać, bo 3/4 nie zrozumiem, zwłaszcza medycznych terminów. Ehhh...

użytkownik usunięty
lucius1985

Właśnie leci teraz :) kto nie oglądał.Warto

zrządzenie losu:D Ostatnio jak leciał ten odcinek na końcu musiałem wyjść i końcówkę przegapiłem, teraz wchodzę na maila widzę, że wiadomość w filmie ostry dyżur, patrzę że leci to włączam i co? Trafiłem idealnie w ten moment kiedy ostatnio przegapiłem i w ten sposób udało mi się obejrzeć cały odcinek. Dzięki za przypomnienie, że dziś leciał.

użytkownik usunięty

Świetnie. Znowu przegapiłam :/ Jak pech to pech :( Nie wiecie czy na you tube jest? Nieśmiało pytam, czy jest z polskim lektorem. ;)

lucius1985

Emocjonalny łomot. Ten odcinek - choć inne też potrafią OBUDZIĆ. Siąpię nosem cały czas. Od dawna jestem fanem tego serialu - nie wiem czy zgodzicie się ze mną ale chyba żaden współczesny serial o tej tematyce nie dorównuje ER. Idę przetrzeć oczy. Pozdrawiam forumowiczów.

ocenił(a) serial na 8
lucius1985

zaluje bardzo, ze nie dane mi bylo obejrzec calego odcinka- tylko koncowka... ale warto bylo nawet tylko dla tych 15 minut- niesamowity odcinek